Ми у Facebook
02.02.2010, 00:00

Для школярів села Пекалів на Рівненщині придбали автобус

1 лютого 2010 року у с. Пекалів Млинівського району відбулось урочисте відкриття проекту «Придбання автобуса для довезення дітей з сіл Пекалів, Аршичин до районної школи», здійснений місцевою громадою, організація громади «Надія», в рамках всеукраїнського спільного Проекту ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
 На урочистих зборах громади с. Пекалів відбулася передача муніципального шкільного автобусу громаді та презентація започаткованого маршруту, який вже від завтра розпочне свою роботу – довіз дітей з сіл Пекалів, Аршичин до районної школи.

Це один із яскравих прикладів спільної ініціативи громади, місцевої влади та донорів (ЄС та ПРООН), коли спільні зусилля та спільні ресурси приносять результат.

Проект «Придбання автобуса для довезення дітей з сіл Пекалів, Аршичин до районної школи» здійснено Пекалівською організацією громади «Надія» за співфінансування від Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в рамках проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (48000 грн); Млинівської районної державної адміністрації та районної ради (37528,8 грн.), Пекалівською сільською радою (5000 грн) та ОГ «Надія» (6000 грн). Загальний бюджет проекту - 96528,8 грн.

За докладнішою інформацією про хід реалізації проекту в Рівненській області, будь ласка, звертайтесь: Рівненський обласний Ресурсний центр громад, м.Рівне, м-н Просвіти, 1, каб. 504, тел. 22-10-32.

Завтра, 2 лютого 2010 року, об 11.00 год. відбудеться така ж радісна подія у с. Світанок Корецького району – передача шкільного автобусу громаді та презентація маршруту с.Світанок-с. Бокшин-с. Бранів.

Проект «Забезпечення рівного та якісного підвезення дітей із сіл Світанок, Бокшин, Бранів» здійснено Світанківською організацією громади «Світанок» за співфінансування від Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в рамках проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (75300 грн); Корецької районної державної адміністрації та районної ради (63710 грн.), Світанківською сільською радою (3387,5 грн) та ОГ «Світанок» (8100 грн). Загальний бюджет проекту - 150497,5 грн.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ