Ми у Facebook
15.09.2010, 11:36

У рівненського «Вереса» - новий керманич

Наприкінці минулого тижня президент рівненського «Вереса» Ігор Климишин представив гравцям команди нового головного тренера. Ним став відомий рівненський фахівець Микола Яцюк.
Зміни на тренерському містку клубу відбулися через вкрай незадовільні результати, які демонструє «Верес» на початку сезону, адже команда не спромоглася набрати жодного очка. За словами самого Миколи Яцюка, він поки що виступатиме у ролі консультанта, проте саме він відповідатиме за результат. Наразі новий наставник тільки придивляється до колективу, оскільки встиг провести з командою лише кілька повноцінних тренувань.

Побачити свою нову команду у дії новий наставник мав можливість у суботу, у виїзній грі із тернопільською «Нивою» (призначення відбулося у п’ятницю – прим. авт.). Футболісти «Вереса» намагалися справити позитивне враження на нового тренера й навіть зуміли двічі забити. Обидва голи на рахунку Олександра Любара. Але у підсумку результат виявився невтішним – поразка 2:3.

За кілька днів роботи із командою стали помітними зміни у тренувальному процесі. За словами одного з гравців «Вереса», фізичні навантаження на тренуваннях значно збільшились. «Мені подобається працювати з новим тренером. Він більше спирається на фізичну підготовку. Також вчить нас швидше приймати рішення на полі та швидше працювати з м’ячем», - сказав футболіст.

Нагадаємо, що це уже не перший прихід Миколи Яцюка у «Верес». Він двічі був помічником головного тренера (у сезонах 1996/1997 та 2004/2005 рр.), а у сезоні 1997/1998 та у першому колі сезону 1998/1999 рр. Микола Яцюк був головним тренером.

Екс-наставник клубу Віталій Шевчук без роботи не залишився. Він і надалі працюватиме у тренерському штабі і допомагатиме Миколі Яцюку.





На правах реклами