Ми у Facebook
12.01.2012, 10:15

У Рівному вулицю Соборну закриють для проїзду приватного транспорту

Щоправда, не для всіх. Станеться це 16 січня. Таке рішення прийняли 11 січня на розширеній нараді з організації дорожнього руху за участю міського голови Рівного, представників державтоінспекції та власників маршруток, які їздять центральною вулицею міста. Хто ж і далі безперешкодно пересуватиметься центральною вулицею міста?
Із 16 січня Соборною, від перехрестя на вулиці Княгині Ольги до перехрестя на вулиці Дубенська тепер будуть їздити лише маршрутки, тролейбуси, таксисти та люди, котрі проживають на вулиці Соборній.

Міський голова Рівного Володимир Хомко вже домовився з міліцією, що дозволів, по яким колись можна було проїхати по Соборній, давати не будуть. Підтримали цю ініціативу і власники маршруток, і працівники тролейбусного управління.

Начальник міського управління ДАІ Віталій Дещинський погоджується з рішенням. Каже, на Соборній аварії трапляються чи не найчастіше.

Відтак, рівненським водіям залишається як і раніше об'їжджати центр Рівного вулицями Млинівська та Степана Бандери.



Довідка

Вулиця Соборна в центральній частині Рівного, відповідно до рішення влади, була закрита ще у 80-ті роки минулого століття. Забороняючі знаки на ній були зняті на період ремонту шляхопроводів на вулиці Млинівській, яка слугує об’їзною дорогою Рівного з напрямку Луцька на Костопіль та Київ і навпаки. Тепер центр міста доведеться об’їздити вулицями Степана Бандери, Млинівською, інформує "ЗІК".

Читайте також:

Міський голова Рівного ще не вирішив, чи закривати центр для авто

У Рівному — чергове ДТП з тролейбусом [+Фото]

У Рівному тролейбус із пасажирами потрапив у ДТП [+Фото]

У Рівному тролейбус зіткнувся з маршруткою [+Фото]





На правах реклами