Ми у Facebook
23.08.2012, 17:13

Вибір "ОГО": Бізнес у жіночій красі

Ім’я: Надія ГЛАДКЕВИЧ
Посада: генеральний директор групи компаній “РЕНОМЕ”
Вік: 49 років
Скажіть, який образ постає у вашій уяві, коли ви чуєте словосполучення “бізнес­вумен”? Зазвичай, це холодна жінка у суворо­-діловому костюмі, майже позбавлена емоцій кар’єристка. Забудьте ці стереотипи. Надія Гладкевич зовсім інша. Справжня жінка з чарівною посмішкою, привітним голосом та природною красою.

Колись компанія “РЕНОМЕ” асоціювалась з Віктором Матчуком, сьогодні ж вона асоціюється з іменем Надії Гладкевич. Можна сказати, що в компанії сьогодні жіноче обличчя і характер. Сьогодні “РЕНОМЕ” — це не лише одна з найуспішніших компаній регіону. Це компанія, яка по-­материнськи турбується про оточуючих.

“РЕНОМЕ” переймається майбутнім міста і регіону, дбає про дітей, допомагає хворим і знедоленим — так, як справжня жінка турбується про свою сім’ю і свій дім.

Однак, попри жіночність, Надія Гладкевич ще й успішний менеджер­-управлінець, який розвиває компанію в багатьох напрямках.

У той час, як більшість підприємств будівельної галузі потерпали від економічної кризи, група компаній “РЕНОМЕ” під керівництвом Надії Гладкевич не лише втрималась на ринку, а й наростила темпи будівництва. На рахунку компанії житловий комплекс “Гетьман Виговський”, Історико­-археологічний комплекс “Пересопниця”. Нині повним ходом будується новий житловий комплекс “Родинний”.
До складу групи компаній входить товариство "РЕНОМЕ-­СМАРТ", яке активно працює на ринку інформаційних технологій. І на даний час є лідером цього ринку в Україні.

Ще один напрямок діяльності "РЕНОМЕ" — сільське господарство. ПрАТ "Рівнерибгосп" — товариство, що займає лідируючі позиції у регіоні з вирощування та реалізації живої риби.

Але багатогранність Надії Гладкевич не обмежується лише діяльністю компанії “РЕНОМЕ”. Надія Федорівна — член Рівненського міськвиконкому. До її думки прислухаються сильні чоловіки з місцевого владного середовища. Для неї відкриті двері не лише у владних кабінетах не лише області, а й столиці. А широкі міжнародні зв’язки лише доповнюють загальну картину успіху Надії Гладкевич.

Цьогоріч групі компаній “РЕНОМЕ” виповнюється 22 роки. До цієї дати компанія “РЕНОМЕ” підійшла зі значними здобутками й успіхом. Левова частка цього успіху має ім’я — Надія Гладкевич.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ