Ми у Facebook
23.09.2013, 07:13

В "Епіцентрі" рулоном лінолеуму вбило чоловіка

У суботу, 21 вересня, у Києві в будівельному супермаркеті «Епіцентр» стався нещасний випадок – загинула людина. Рулон лінолеуму впав зверху і проломив чоловікові голову.

Очевидці кажуть, що подія сталася в будівельному супермаркеті «Епіцентр», за адресою вулиця Берковецька, 6-в. У міліції розповіли, що про те, що трапилося повідомили о 17:27, після чого до супермаркету прибули правоохоронці, повідомила «Вістям» прес-секретар Святошинського РВВС Тетяна Малишева.

За іншою інформацією, чоловіка могла убити люстра, яка зірвалася зі стелі. «Ми бачили, що люстра від'єдналася від стелі», – сказали очевидці.

Проте правоохоронці відкинули цю версію. За їх даними, чоловікові на голову з верхніх полиць впав товар. Медики, що приїхали, зафіксували смерть чоловіка.

За фактом загибелі чоловіка в столичному супермаркеті «Епіцентр» порушено кримінальне провадження за частиною другою статті 272 КК, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Про це повідомили в прес-службі Святошинського райуправління МВС в Києві.

При цьому в міліції поки відмовляються повідомити, що послужило причиною нещасного випадку.

У даний час супермаркет «Епіцентр» продовжує роботу в нормальному режимі.





На правах реклами