Ми у Facebook
08.11.2014, 09:46

19-річна рівнянка рятує життя військових у зоні АТО

До Рівного завітала легендарна рівнянка, керівник медичного підрозділу ДУК Яна Зінкевич. Вони зараз перебувають на передовій. Це єдиний медичний центр, до якого переправляють всіх поранених з Донецького аеропорту та прилеглого селища Піски. У зоні АТО дівчина перебуває з квітня.
- На нашому відрізку немає більше діючої медичної бригади, - розповідає про будні на фронті Яна. - Ні в 79 бригади, ні і 93-ї. Я про них знаю, що вони є, але так ні разу й не бачила. Поранених всіх вивозимо ми, а вони просто забирають з лікарні.



До Рівного Яна приїхала, щоб поспілкуватись з волонтерами. та налагодити систему постачання медикаментів до медцентру.

- Там уже сніг і дуже холодно. Хлопці хворіють на простудні захворювання. Також є потреба в якісних речах та ліках. Поганих неякісних берц, вати та перекису у нас вдосталь. Саме тому ми зараз налагоджуємо систему постачання. Ми будемо постійно оновлювати список за кількома напрямами. Ці списки будуть в наших групах в соціальних мережах та в обласних штабах "Правого сектору". Кожен бажаючий зможе прийти, поцікавитись і придбати ті лікі, які необхідні і актуальні наразі, - наголошує керівник медичного підрозділу Яна Зінкевич.



У медичного підрозділу ДУК є рахунок на придбання ліків. Ви можете надсилати кошти на 4149 4377 2259 9386 Зінкевич Яна Вадимівна - керівник медичного підрозділу "Госпіталієри".

Медикаменти можна пересилати "Новою поштою":

Дніпропетровська область
Покровський район
смт Покровське
Зінкевич Яна Вадимівна

Статті по темі:

Рівне: волонтери терміново збирають гроші на купівлю «швидкої» для АТО


Рівненський військовий госпіталь потребує ліків [ВІДЕО]






На правах реклами