Ми у Facebook
29.03.2015, 14:45

Директор телеканалу "Рівне 1" запроваджує іменні стипендії для студентів-журналістів з Рівненщини

Стань стипендіатом директора "Рівне 1" Віктора Данилова!
Ти — студент-журналіст 2-4 курсів? Мрієш працювати на телебаченні? Маєш амбітні професійні цілі та впевнено ідеш до їх реалізації?

Тоді саме ти маєш шанс стати стипендіатом директора телерадіокомпанії “Рівне 1”, засновника незалежної преси на Рівненщині Віктора Данилова!

З нагоди 20-річчя телеканалу "Рівне 1", яке відзначатиметься у вересні 2015 року, Віктор Данилов оголошує про заснування мінімум двох іменних щомісячних стипендій у розмірі 750 гривень кожна для студентів-журналістів з Рівненщини. Стипендії отримуватимуть упродовж 2015/2016 навчального року студенти-переможці конкурсу з Національного університету "Острозька академія", Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука та інших вузів України.

Щоб стати стипендіатом Віктора Данилова, до 15 квітня 2015 року розроби та запропонуй на розгляд засновника стипендії власний телевізійний проект (у довільній формі), який ти хотів би втілити на телеканалі "Рівне 1". Окрім нових задумів, ти також можеш запропонувати ідеї з вдосконалення одного з уже існуючих проектів телеканалу.

До опису проекту додай власне резюме — і очікуй на відповідь від Віктора Данилова!

Проекти надсилай на особисту електронну пошту директора ТРК "Рівне 1" Віктора Данилова – viktordanylov@gmail.com, або у приватні повідомлення Віктору Данилову у ФБ

До 20 квітня засновник стипендії розгляне всі подані проекти і визначить фіналістів, які будуть запрошені на телеканал "Рівне 1" на співбесіду з Віктором Даниловим!

А 3 травня, у Міжнародний день свободи преси, Віктор Данилов оголосить імена переможців-стипендіатів! Вони отримають унікальну можливість влітку 2015 року пройти стажування на телеканалі "Рівне 1". У разі успішного проходження стажування, стипендіати отримають роботу на Першому місцевому. А з 1 вересня, упродовж усього навчального року, щомісяця отримуватимуть стипендію від Віктора Данилова — заслужену винагороду за розум, активність і наполегливість!

Запропонуй свій проект для "Рівне 1" - стань стипендіатом Віктора Данилова - отримай престижну роботу на Першому місцевому!

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Данилов Віктор Євгенович ДОСЬЄ

«Ранкова кава»: гість — директор ТРК «Рівне 1» Віктор Данилов [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ