Салати з сиром: 9 надзвичайно смачних рецептів
50 г твердого тертого сиру, 1 банка консервованої кукурудзи, 1 круто зварене яйце, петрушка, сіль за смаком, майонез.
Консервовану кукурудзу покласти у салатницю, додати тертий сир, дрібно нарізати яйце, петрушку. Все заправити майонезом, посолити й посипати тертим сиром.
Салат “Кульбаба”
Викладати шарами: 1 – дрібно нарізана цибуля; 2 – натерта на дрібну тертку варена картопля; 3 – натертий голландський сир; 4 – натертий на тертку варений білок; 5 – натерте охолоджене вершкове масло; 6 – натертий жовток. Кожен шар перемазати майонезом.
Салат “Дипломат”
2 яйця, 200 г сиру , 1-2 апельсини, одна цибулина, 2-3 яблука, 100 г майонезу.
Яйця зварити і дрібно нарізати. Також подрібнити яблука, цибулю нарізати напівкільцями. Апельсини очистити від шкірки, кожен шматок розрізати на 3-4 частини. Викласти шарами яблука, цибулю, яйця й апельсини, поливаючи кожен шар майонезом. Зверху салат полити майонезом, який залишився, і посипати натертим на дрібній тертці сиром.
Морква з часником, сиром та горіхами
2-3 середні соковиті морквини, 3-4 зубчики часнику, 100 г тертого сиру (твердого або плавленого), 1 жменя мелених волоських горіхів, сіль, майонез.
Моркву почистіть, натріть якомога дрібніше. Змішайте з товченим часником, меленими горіхами, тертим сиром, посоліть, заправте майонезом.
Салат верховинський
Витрати продуктів: 500 г картоплі, 4 варені яйця, 100 г квашених огірків, 150 г твердого сиру, майонез, сіль, чорний мелений перець, зелена цибуля.
Відварену картоплю, круто зварене яйце й огірки нарізають кубиками. Сир натирають на тертці, змішують із картоплею, яйцем і огірками, додають сіль, чорний мелений перець, заправляють майонезом і все добре перемішують. Кладуть у салатницю гіркою й присипають дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Салат із бринзи
150 г бринзи, 200 г консервованої кукурудзи, 40 г сметани, 20 г майонезу, зелена цибуля, зелень кропу, листи зеленого салату, перець, сіль.
Дрібно нарізану цибулю посипають сіллю, перцем. Додати зерна кукурудзи, заправити майонезом і сметаною. Терту бринзу змішати із дрібно нарізаним кропом, зеленою цибулею та кукурудзою. Викласти гіркою на листки салату.
Салат із бринзи, перцю та помідорів
200 г бринзи, 200 г помідорів, 4 солодкі перчини, 100 г огірків, 3 зубчики часнику, 200 г сметани, зелень петрушки.
Помідори нарізати кружальцями, перець – кільцями, огірки – кубиками, зелень дрібно пошаткувати, бринзу – розкришити, часник потовкти, усе добре перемішати й заправити сметаною.
Салат “Пікантний”
Помідори, огірки, солодкий перець, бринза (або домашній сир), зелень та сіль за смаком. Усе ріжеться великими шматками (бринза – дрібно), перемішується, заправляється олією.
Салат із сиру та яблук
100 г негострого нежирного сиру, 1 яблуко, 2 чайні ложки гірчиці (типу "муштарда", французька, діжонська), майонез.
Нарізати сир та яблука, змішати майонез з гірчицею, додати за смаком сіль та цукор, залити цією сумішшю яблука з сиром.
Молитва за мир в Україні, яку треба прочитати на Великдень
Сьогодні, 5 травня, особливий день - Воскресіння Христове. І це найкращий час, аби згадати у своїх молитвах Україну та її долю.
переглядів: 69
Завтра Рівне проститься із полеглим Захисником
У понеділок, 6 травня, Рівне попрощається із Героєм-захисником Олегом Федоровим, який загинув у боротьбі з ворогом...
переглядів: 171
У Рівному збирають гроші на медобладання, яке необхідне військовим
У місті триває збір на стоматологічну швидку, яка потім служитиме нашим Захисникам.
переглядів: 968
Справжні українські символи Великодня
Українські традиції Великодня мають своє коріння в старовинних обрядах весняного рівнодення. Але нині воно є величним християнським святом, яке має свої традиційні символи та обряди. Розповідаємо про це детальніше.
переглядів: 108
Як правильно вітатися на Великдень? Розповідає митрополит ПЦУ
У неділю, 5 травня, в Україні православні християни святкують Великдень, свято, яке супроводжується особливими привітаннями. У цей день звичайно говорять "Христос Воскрес", а відповідають на це "Воістину Воскрес".
переглядів: 129