Ми у Facebook
14.09.2006, 13:49

Віктор Башук знову керуватиме рівненськими податківцями

У Державній податковій адміністрації в Рівненській області у понеділок відбулося представлення нового голови, повідомили з відділу зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА в області.
Податкову службу області віднині очолює Віктор Башук, який до цього призначення працював заступником міського голови м.Львова, а два роки тому уже обіймав посаду голови ДПА в Рівненській області.
У представленні взяли участь заступник голови ДПА України Микола Романів, голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, народний депутат України Павло Сулковський, керівники ряду органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Рівненщини.
За оцінкою Миколи Романіва, рівненська податкова працює незадовільно. Тому у столиці вирішили змінити обласне податкове керівництво. За словами новопризначеного голови, Державний бюджет від Рівненської області недоотримав півтора мільйона гривень. Тому першочергове завдання, яке ставить перед собою Віктор Башук, — добрати ці гроші. Цього разу він застосовуватиме нові методи, використовуючи досвід роботи заступником міського голови Львова.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ