Ми у Facebook
01.05.2008, 00:00

Сергій Гемберг уперше Пасху святкував з дружиною

Керуючий регіональним представництвом “ОТП-Банку” Сергій Гемберг зауважує, що цей Великдень йому запам’ятався тим, що привезли до Рівного копію Туринської плащаниці — точну копію плащаниці, в яку обгортали Христа.
— Це була визначна подія для нашої церкви, — наголошує Сергій Гемберг. — Зараз існує тенденція до об’єднання християнських церков. Тому освячував плащаницю Митрополит Рівненський і Острозький Євсевій та біскуп-ординатор Луцької дияцезії Маркіян Трофім’як. Усе це відбувалось у римо-католицькій парафії св. Петра та Павла.
За словами пана Гемберга, все інше було на Великдень традиційно. Страсний тиждень, вечірня служба, освячення крашанок, традиційний сніданок, що розпочинається з молитви. Це якщо не згадати того факту, що це був перший Великдень, який він відсвяткував зі своєю дружиною.
— Це наш із Яною перший Великдень, — розповідає Сергій Гемберг.— Ми з нею католики і познайомилися у костелі. Для мене це дуже важливо. Адже виховані у певній традиції та на деякі явища й поняття маємо спільний погляд.





На правах реклами