Ми у Facebook
27.11.2008, 10:57

Володимир Зленко пішов через звинувачення

У розпал конкурсу з визначення нового генерального директора КТП “Комуненергія” Володимир Зленко вирішив скласти зброю. Заяву про відставку він подав попри те, що вважався одним із головних претендентів. Лише через два роки Володимир Зленко пояснив причину відмови від роботи в комунальній сфері Рівного.
На посаду генерального директора КТП “Комуненергія” Володимира Зленка в жовтні 2005 року запросив тодішній голова Рівненської ОДА Василь Червоній. До цього він виконував обов’язки голови правління ВАТ “Львівгаз”. Чим звабили керівника такого рівня в “Комуненергію”, яка мала мільйонні борги — залишається таємницею. Можливо, відповідь полягає в тому, що в Рівному мешкає сім’я Володимира Зленка. Втім, у місті він надовго не затримався.
Уже в серпні 2006 року подає заяву про відставку з посади генерального директора КТП “Комуненергія”. Він іде в розпал боротьби за посаду керівника комунальників. Це попри те, що Володимир Зленко вважався номінальним фаворитом і симпатизував тодішньому міському голові Рівного Віктору Чайці. Лише через два роки він пояснює, чому відмовився працювати з рівненськими комунальниками.
— Мене звинуватили в тому, що вкрав у “Комуненергії” 15 мільйонів гривень, — наголосив пан Зленко, — тому подав у відставку.
Через кілька місяців після звільнення Володимир Зленко стає заступником голови правління ВАТ “Укртранснафта”. Солідне місце роботи не заважає йому часто навідуватися до Рівного в бізнесових справах. У серпні 2007 року він засвітився в проекті будівництва на місці ЗАТ “Фабрика “Рівненчанка” в центрі Рівного житлово-офісного комплексу. На вулиці Гетьмана Мазепи планувалося звести дві шестиповерхові будівлі, а підприємство — перенести. Проект призупинився через проблеми, які виникли в партнера Володимир Зленка — Ігоря Іванкова, колишнього генерального директора ВАТ “Дніпрогаз”. Після вибуху газу в багатоповерхівці Дніпропетровська в жовтні минулого року він досі перебуває в слідчому ізоляторі. Тому поки проект будівництва житлово-офісного комплексу в центрі Рівного залишається на папері. Коли ситуація може змінитися, Володимир Зленко не конкретизує.
У Рівне він регулярно приїжджає до сім’ї, яку не поспішає забирати з собою. Каже, що нечасто їздить Україною в службових справах. У рідному місті Володимира Зленка іноді можна зустріти в залі для боксу ДЮСШ №5 на вулиці С. Бандери. Там активно займався цим видом спорту, коли навчався в Українському інституті інженерів водного господарства (сьогодні НУВГП). Коли працював виконувачем обов’язків голови правління ВАТ “Львівгаз”, організовував спільні турніри. Нині, як розповідають тренери, опікується боксерським залом: допоміг зробити ремонт і закупити снаряди.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води