Ми у Facebook
11.12.2008, 06:02

Джинси-спіднички — для грайливих натур

Така туніка може сміливо виконувати роль сукні

Молодіжні колекції стильного одягу для енергійних, амбітних і гламурних знайдете у магазині Pink fly — бутику №15, що у торговому майдані “Grand Плюс”.
— Кожна людина вибирає одяг, залежно від характеру та темпераменту. Комусь до вподоби класика, комусь — щось неординарне, ще інші надають перевагу зручним і практичним речам на повсякдень. Однак новорічна ніч — особлива, й навіть найбільші прагматики до вибору вбрання на цей вечір підходять дуже ретельно. Уже зараз рівняни активно придивляються, що вдягнути у цей вечір. Це дуже радує, адже, незважаючи на фінансову ситуацію в країні, життя триває! А за народним звичаєм рік новий треба зустрічати в усьому новому, — розповіла адміністратор магазину модного одягу Pink fly Наталія СОРОКА.
Вишукані сукні, різноманітні кофтинки, класичні штани, капрі, шорти, туніки — все це чекає вас у магазині рожевої мухи (саме так у перекладі звучить назва бутика).
— Також у нас дуже великий вибір джинсів. Родзинкою цього сезону стали джинси-спідничка. Такий фасон — ідеальний варіант для грайливих натур, які люблять звертати на себе увагу. Для гламурних панянок пропонуємо доповнити свій образ стильними аксесуарами: ременями з камінцями, сумками різних моделей, — зазначила пані Наталя.
Уже зараз у магазині Pink fly знайдете оновлену новорічну колекцію з Туреччини. Кожному покупцеві на весь товар надається 5-відсоткова знижка, а для постійних клієнтів — картка на 10% знижки.





На правах реклами