Ми у Facebook
19.03.2009, 12:29

Радіозавод відкриє мотосалон

З конвеєра радіозаводу вже зійшли перші скутери

Понад сто скутерів з китайських комплектуючих уже зібрано на ВАТ “Рівненський радіотехнічний завод”. Це 20 відсотків від загальної кількості першої партії. На початку квітня поряд з центральним входом підприємство планує відкрити мотосалон.
Нині спеціалісти активно тестують лінію зі збирання скутерів. Конвеєр працює в уповільненому режимі, бо цех не повністю укомплектований робітниками.
— Приблизно сотню скутерів уже зібрали. З лінії один сходить за 12 хвилин, — розповів генеральний директор ВАТ “Рівненський радіотехнічний завод” Микола ЦИМБАЛЮК. — Підрахували, що за зміну можемо виготовити 40-50 скутерів. Поки комплектуючі купуємо в Китаї. Пізніше плануємо на підприємстві виготовляти рами та деталі з пластмаси.
Продавати скутери радіозавод планує через дилерів, яких поки не називає. Для них вже визначили оптову ціну, але якою буде роздрібна — досі не вирахували. Відпускати скутери поштучно дрібним покупцям підприємство не збирається. Нині поряд з центральним входом на заводі готується до відкриття мотосалон. Там демонструватимуть усі зразки модельного ряду.
— На підприємстві також працюватиме станція технічного обслуговування скутерів, — зауважив пан Цимбалюк. — Натомість проект з виробництва кар’єрної техніки відклали. Нині робимо ставку на мототехніку — випуск скутерів і причепів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ