Ми у Facebook
29.04.2009, 16:46

Безкоштовні оголошення — у центрі міста

У Рівному зробили черговий крок до очищення міста. У центрі на зупинках громадського транспорту встановили спеціальні чотирикутні тумби для оголошень (на фото). Таким чином рівнян намагаються спонукати не заклеювати об’явами стовпи, паркани та стіни будинків.
Тумби для оголошень виготовив та встановив місцевий підприємець. Наразі влада вивчає реакцію городян на це нововведення. Якщо вона буде позитивною, кількість спеціальних стендів для розклеювання оголошень збільшиться.
— Це пілотний проект, хочемо очистити місто, — пояснив начальник управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Іван ГЕМА. — Поки що проводимо опитування, вивчаємо перспективи. Можливо, на одній стороні чотирикутної тумби буде платна реклама, на інших — безкоштовні приватні оголошення. Хочемо навести лад. Електроопори — для того, щоб були натягнуті дроти, а не висіли оголошення.
Чиновники стверджують, що вже отримали кілька електронних листів із негативними відгуками. Але їх вважають проявом конкуренції.
Рівняни ж здебільшого схвально відгукуються про таку новацію. Однак чи підтримають її не лише словом, а й ділом, покаже час. Принаймні можливість для того, аби зберегти місто чистим та безкоштовно розповісти іншим про свої потреби, рівняни отримали.





На правах реклами