Ми у Facebook
23.12.2009, 11:50

Анатолій Камінський пішов з “Інсеко”

Анатолій Камінський загадково покинув “Інсеко”

Несподіване кадрове рішення відбулося в аграрному бізнесі Рівненщини. З посади віце-президента агрохолдингу “Інсеко” звільнився Анатолій КАМІНСЬКИЙ. Причини такого кроку поки невідомі.
У компанію “Інсеко” Анатолій Камінський прийшов після звільнення з посади голови Рівненської райдержадміністрації у 2005 році.
— Мене запросив нинішній президент Аркадій Маламут. Разом “розкручували” фірму з нуля. Усе починалося в готелі “Мир”, де знімали невелику кімнату. Сьогодні “Інсеко” входить у десятку найсильніших аграрних компаній України, — розповідав рік тому в інтерв’ю “ОГО” Анатолій Камінський.
Тоді він також озвучив грандіозні плани розвитку компанії. Сказав, що за п’ять років “Інсеко” розраховує стати найпотужнішою корпорацією, яка оброблятиме понад 250 тисяч гектарів землі, матиме декілька цукрових заводів.
— У перспективі — будівництво потужного млина та заводу з отримання біопалива. Цей напрямок — один з перспектив розвитку “Інсеко”, — додав пан Камінський.
У листопаді з’явилася резонансна інформація. Анатолій Камінський звільнився за власним бажанням. Його мобільний телефон вимкнений. Дізнатися причину звільнення в президента “Інсеко” Аркадія МАЛАМУТА не вдалося — секретар повідомила, що він у тривалому відрядженні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ