Металопластикові
вікна Rehau,
SCHUCO, Trocal

Двері
Гаражні ворота
(0362)43-24-25
(097)408-22-00

подати
оголошення
31.10.2010, 14:00

VIP-торти прикрашають квітами з мастики

Весільний коровай, оздоблений білковим кремом, часто замовляють на кілька ярусів. Фото надане КД “Март”

Випікати короваї завжди доручали досвідченим коровайницям. Сьогодні вершиною кондитерської майстерності в Україні та країнах Європи вважається оздоблення весільних тортів мастикою. Ця солодка маса дозволяє втілювати найвіртуозніші декорації у життя і робить навіть найсолодшу мрію реальністю.
Читайте також:
Весільний коровай випікали з кращих сортів борошна, з розчиненого тіста на маслі, яйцях. Таких традицій і досі дотримуються у “Коровайному домі “Март”, переймаючись не лише виглядом короваю, а й його смаком.

— Для приготування короваю обираємо лише натуральну сировину, навіть мед за рецептурою використовуємо натуральний, — розповідає керівник “Коровайного дому “Март” Тетяна МАРТИНЮК. — Випікаємо на замовлення короваї трьох видів, адже здавна короваї вирізнялися не лише за смаком, а й за своїм оздобленням. Так, сьогодні коровай “Класичний” оздоблюється декораціями з тіста. Такі короваї, прикрашені рослинним тістовим орнаментом, поширені у всіх областях України. Весільний коровай, що оздоблюється білковим кремом, часто замовляють на кілька ярусів. Над прикрасою усіх видів цього священного хліба працює дизайнер. В окремому кондитерському цеху виробляємо декорації з мастики, якими оздоблюємо ще один вид короваю “Європейського” зразка. Замовляти свій неповторний шедевр із тіста варто за два-три тижні до події, — радить Тетяна Мартинюк.

Із мастики вдається виконувати квіти максимально ідентичні до натуральних. Саме на цю дизайнерську масу сьогодні мода у кондитерів Європи. Вироби з мастики прийнято називати декором для VIP-тортів, а кілограм такої смакоти за кордоном коштує 300 у.о., у Києві — від 150 грн, а у рівненському “Коровайному домі “Март” пропонують кілограм такого торта за 60 гривень.

— За якістю ми не поступаємося, однак платоспроможність нашого краю дещо менша, ніж у столиці чи країнах Європи, — пояснює Тетяна Мартинюк. — Через це у нас замовляють торти із Києва, Бельгії та Словаччини на весілля родичів у різні області України.
Враховуючи побажання клієнта, наші майстри розробляють незвичний дизайн кулінарного витвору. Серед декорацій із мастики модні ті, які виконані у стилі мінімалізм, де вишукана обтяжка поєднується з лаконічною квітковою композицією або ж із фруктовим оздобленням з ефектом паморозі.


Контактна інформація:
Телефон для замовлення: 22-41-19,
моб.: 096-333-19-95, www.dim-mart.com.ua
м. Рівне, вул. Шевченка, 9 (Продринок, зупинка тролейбуса №3)
Графік роботи: щодня з 09.00 до 18.00
Система Orphus
Останні фотооголошення
Коментарі
Ім’я:
Ваш коментар:
Метеостанція Рівне
..