Ми у Facebook
14.11.2010, 17:44

"Перлиною Рівного-2010" стала Анастасія Кирилецька [ФОТО]

12 листопада фінішував міський конкурс "Перлина Рівного—2010". У Рівненському обласному музично-драматичному театрі під керівництвом зіркового Олександра Педана за право називатися найкращою змагалися 14 красунь. У підсумку журі та глядачі визнали переможницею 20-річну Анастасію Кирилецьку.

Цьогорічна "Перлина" порадувала як високим рівнем учасниць, знаним журі, так і рівнем проведення конкурсу. Агентство ARTmodels провело найкращий конкурс з усіх попередніх чотирьох.

— Чудово, що у Рівному відбуваються такі події. Нещодавно був на дуже поважному концерті в Києві — сподобалось менше, — розповів глядач конкурсу, фотохудожник, учасник команди КВН "ФАВАВУ" Тарас Ковальчук. — Та й самі учасниці цьогорічного конкурсу приємно вразили.



Дівчата демонстрували колекцію весільних суконь від Dolloris, колекцію вбрання зі шкіри та хутра від епатажного українського дизайнера Фелікса Родіонова, колекцію купальників від власниці ТМ "Love & Beauty" Любові Шипукової та ексклюзивні виготовлені власноруч костюми в українському стилі.

Цікавинкою конкурсу стала і відеопрезентація туристичних перлин Рівненщини. У фінальному виході дівчата презентували нову колекцію прикрас із бурштину від асоціації "Український Бурштиновий світ".



Свято гарно приправив жартами ведучий “Comedу Club. UA” та програм "Підйом" і "Україна сльозам не вірить" Олександр Педан. Пару йому склала ведуча Fashion Time і "Модельного форуму" на телеканалі "Рівне 1" Олена Гаврилюк.

Окрасою свята стали і виступи художніх колективів та виконавців — "Флеш", "Light danse Company", "Дуліби", "Полісяночка" та "Едельвейс", Марія Злата та Віталій Адамський.

— Загалом шоу сподобалось, деякі елементи були не типовими для такого дійства, як ось відеопрезентація. Втім у цілому все на високому рівні. Гарне оформлення сцени, — зауважив фотохудожник Едуард Хитрий. — Вразили й дівчата. Багато з них у майбутньому можуть стати професійними моделями.



Відзначило рівень дівчат і журі. Анні Кравчук запропонували взяти участь у конкурсі "Міс Західна Україна", чотирьох фіналісток "Перлини" чекає учать у конкурсі "Міс Крим". "Фотоперлиною" стала Аліна Борейко, "Перлиною Дружби" — Катерина Рогаль, "Артперлиною" — Олександра Барбашова, "Другою віце-Перлиною" — Надія Сенчук. "Перлиною OGO.ua" відвідувачі порталу OGO.ua обрали Світлану Костенюк. "Першою віце-перлиною" визнали Олесю Правник, вона ж візьме участь у конкурсі "Красуня України".

А "Перлиною Рівного-2010" та "Перлиною глядацьких симпатій" стала Анастасія Кирилецька. Також дівчина отримала право представити Рівне на конкурсі "Королева Донбасу".







На правах реклами