Ми у Facebook
13.02.2011, 13:15

Родину Пазиних шокувала звістка про трійню

Переддень Дня Незалежності для рівненської сім’ї Пазиних став по-справжньому святковим. Адже саме у ці дні їх доброзичливий лелека приніс трьох чарівних красунь.
Дівчатка — це перші діти в сім’ї Пазиних, а у пані Лілії — перша вагітність. Їх назвали Анною, як бабусю, Марією, бо народилися майже в день Марії, та Стефанією — саме так завжди хотіла назвати свою дочку щаслива матуся. Цьогоріч дівчаткам виповниться вже чотири рочки.

Батько сімейства Сергій Пазин розповідає, що така радість стала для нього справжнім шоком у хорошому розумінні цього слова.
— Я був насправді шокований, але швидко відійшов — троє, значить троє. Вважаю себе справжнім щасливчиком, адже мої донечки ростуть здоровими. Більшість часу їх вихованню приділяє дружина Лілія та бабуся, моя теща, — ділиться Сергій. — З житловим питанням нам допомогла міська влада. Нині мешкаємо вже у власній квартирі. Проте життєвих клопотів та матеріальних проблем вистачає, зрештою як і у більшості багатодітних сімей. Попри це, ми з дружиною робимо все для того, щоб наша трійня почувалась якнайкраще. Адже дітки — наше щастя і розрада, а з фінансовими проблемами якось розберемось.





На правах реклами