Ми у Facebook
21.02.2011, 13:01

На Рівненщині жінка, захищаючи себе, влаштувала стрілянину

19 лютого тишу суботнього ранку порушили постріли. Таким чином завершився конфлікт між двома жителями Кузнецовська та молодою жінкою.
Як повідомляє www.kuznetsovsk-rada.gov.ua, о 06.30 на пульт централізованої охорони Кузнецовського ВДСО надійшов сигнал тривоги з одного із магазинів, розташованих поблизу автозупинки "Грибки". В цей же час черговому міського відділу міліції по спецлінії "102" схвильований жіночий голос повідомив про те, що поблизу автозупинки "Грибки" відбувається бійка, один з учасників якої застосував вогнепальну зброю. Є потерпілі.

За повідомленням негайно виїхали група затримання державної служби охорони та слідчо-оперативна група міського відділу міліції. По приїзду на місце події працівники міліції виявили п’ятьох молодих людей з різного роду тілесними ушкодженнями, серед яких, як пізніше з’ясувалося, три – вогнепальні поранення.

З метою надання невідкладної медичної допомоги, встановлення характеру тілесних ушкоджень та освідчення на предмет вживання алкогольних напоїв вказаних громадян було доставлено до приймального відділення медико-санітарної частини. В ході медичного обстеження було зафіксовано тілесні ушкодження в трьох чоловіків та двох жінок, при цьому також було з’ясовано, що чотири особи перебувають в стані алкогольного сп’яніння.

Наступною «зупинкою» для учасників конфлікту став міський відділ міліції, де їх було опитано про причини та обставини події. В цей же час працівниками міліції було проведено огляд місця події та вилучення пістолета.

У ході попередньої перевірки міліцією було встановлено, що в результаті конфлікту, який переріс у бійку, жінка, яка мала у власності зареєстрований у встановленому порядку пристрій для відстрілу патронів споряджених гумовими кулями, застосувала вказаний спецпристрій з метою самозахисту, влучивши при цьому в трьох осіб.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде з’ясовано наявність чи відсутність ознак злочину чи іншого правопорушення в діях учасників конфлікту та прийнято рішення про порушення кримінальної справи чи відмову в її порушенні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ