Ми у Facebook
23.02.2011, 15:31

У Рівному відбувся благодійний концерт-вечірка "Заради Життя" [ФОТО]

Вечірка у "Стадіо Пабі" була приурочена до міжнародного Дня онкохворої дитини. Рок-мелодіями рівнян порадували гурти "ProlіsOk", "Крик душі" та "Після 9-ти". Кожен гурт заспівав репертуар своїх найкращих пісень, присвятивши їх дітям, які потребують нашої підтримки та допомоги.
Розпочалася вечірка виступом гурту "ProlіsOk", який виконав декілька пісень у стилі блюз-рок. Упродовж вечора глядачів пригощали цукерками дівчата у стилізованих футболках "Опіка". А кожен учасник концерту мав на собі прикріплений традиційний знак онкозахворювання — це кольорова петелька, зроблена із тоненьких стрічок.

— Ідея провести благодійну вечірку "Заради життя" виникла спонтанно, — зізнається її організатор, керівник благодійного проекту "ОПІКА" Анна Ільюк. – Ми поспілкувалися з людьми і вирішили запросити найбільш цікаві молоді гурти, зокрема "ProlіsOk", "Крик душі" та "Після 9-ти". Сюрпризом вечора став виступ танцювального RNB-ансамблю "Рейв Денс Груп". Вхід на вечірку коштував 30 гривень. Також благодійний проект “ОПІКА” анонсував збір книг під час вечірки. І той, хто приносить книгу, отримував при вході знижку 5 гривень. Однак лише один учасник приніс кольоровий підручник з історії. Проте волонтери продовжують збирати бібліотеку для Клеванськогї санаторної школи-інтернату. Тому усім охочим подарувати дітям книги, просимо звертатися за детальною інформацією на сайті http://opika.org.ua/ або за тел. 097 671 9443.

За словами Анни Ільюк, на вечорі було продано 88 квитків, ціною по 30 гривень кожен.
– А це 2784 гривні. Усі вилучені кошти передадуть на ремонт у відділенні онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні.

Солістка гурту “ProlіsOk” Тетяна Батейко розповіла, що це перший благодійний виступ:
— Ми взяли пряму участь в організації вечірки і надали безкоштовно всю апаратуру. Сподіваюся, виручені кошти врятують не одне життя.

Натомість її колеги по сцені, гурт "Крик душі" виступають на благодійних концертах вже не вперше.
Вокаліст гурту Іван Лук’янчук розповів, що за час існування гурту у них було приблизно 70-80 концертів, деякі з них благодійні.

— Зазвичай, ми беремо участь у благодійних акціях, що стосуються здоров`я дітей, — зазначив Іван Лук’янчук. – Тому що ми розуміємо, що таке хворі діти. Окрім того, коли концерти благодійні, то й душа кричить по-іншому. Адже нам приємно тут виступати і знати, що кошти, виручені від продажу квитків, підуть не комусь у кишеню, а на допомогу дітям. Іноді ми й самі проводимо подібні акції, відвідуємо дитячі будинки, граємо для їх вихованців. Нам це подобається, та й дітям приносить радість.

У перервах між виступами гуртів гостей розважали виступи шоу-балету "Каприз". Також глядачів розважали DJ Cosmo, ведуча Аннет та танцювальний ансамбль "Рейв Денс Груп".






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ