Ми у Facebook
05.03.2011, 08:31

У рівненському облмуздрамтеатрі — “Ненормальна” прем'єра

Напередодні свята ніжності та краси сьогодні, 5 березня, на Малій сцені Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру відбудеться прем'єра вистави “Ненормальна” за п'єсою Н.Птушкіної.
Історія кохання, саме так охарактеризував своє мистецьке дітище режисер вистави Володимир Петрів, розповість про один день з життя двох людей. ВІН і ВОНА — головні і єдині герої прем'єрної вистави "Ненормальна".

Сповнена хвилюючих, місцями пікантних моментів, лірична пригода двох до того незнайомих людей переплетена з пристрастю і розпачем. За один день, проведений разом, герої у споминах переглядають усе своє життя. “Ви ненормальна!” — вигукує ВІН, вражений непристойною пропозицією і вкрай дивною поведінкою незнайомки на початку вистави і визнає власну ненормальність у фіналі.

Постановка сповнена свіжих та цікавих моментів: оригінальні декорації, оформлення програмок, чудова гра акторів та безумовно вдале режисерське рішення. Сюжет вистави здатен розчулити, як хороший жіночий роман, та спонукає до аналізу як дослідження психології жіночих та чоловічих стосунків.

Наступну прем'єру у Рівненському облмуздрамтеатрі приурочать до Міжнародного дня театру — 27 березня. Рівнянам покажуть режисерську роботу Олександра Олексюка “Любов по-американськи”.

Режисер-постановник — народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка Володимир Петрів.

Художник-постановник — Анна Пілюгіна.
Сценографія — Михайло Гурін.
Музичне оформлення — заслужений артист України Зіновій Крет.
Дійові особи та виконавці:
ВІН - В'ячеслав Давидюк,
ВОНА — Вікторія Клєщенко-Пилипчук.





На правах реклами