Ми у Facebook
07.03.2011, 09:26

Рівненський аеропорт пропонують Кувейту

Перебуваючи у Кувейті з нагоди річниці незалежності цієї країни, українська делегація передала кувейтській стороні перелік регіональних інвестиційних проектів, які пропонується реалізувати коштами цієї країни у кількох областях, в тому числі й у Рівненській. Зокрема, у нашій області кувейтським бізнесменам пропонується вкласти гроші у розвиток аеропорту та індустріального парку.
Про це пише www.rivnepost.rv.ua.

— На замовлення Міністерства закордонних справ ми десь із місяць тому підготували свої пропозиції стосовно Кувейту, — каже начальник головного управління економіки та інвестиційної політики Ігор Тимошенко. — Сподіваємося, що усе ж таки прокинеться інвестиційний інтерес до цих об’єктів. В обов’язкових умовах вказуємо збереження профілю підприємства (йдеться про аеропорт), робочих місць та сплату податків. По індустріальному парку — налагодити виробництво і створити робочі місця, а також профінансувати прокладення необхідних комунікацій. А скільки у проекти буде вкладено коштів — то вже справа інвестора. Якщо зможе налагодити регулярне авіасполучення за 10 мільйонів доларів — зааплодуємо, а зможе за один мільйон — аплодуватимемо ще гучніше.

Ігор Тимошенко зауважив також, що і ці, й інші подібні пропозиції управління надсилає регулярно і скрізь, де їх приймають, в тому числі на усілякі інвестиційні форуми та виставки країн Сходу, проте за останні два роки жодна пропозиція «не вистрелила».

До теми:
Чи з’являться крила у рівненського аеропорту?[Дослідження]
Як зробити Рівне туристично привабливим? [ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ]
Чи "протопчуть" туристичну стежку до Рівного?
Мерія Рівного — лучанам: нам аеропорт, вам аквапарк





На правах реклами