Ми у Facebook
09.03.2011, 18:09

Вибір "ОГО". Творець жіночого образу - Любов ШИПУКОВА

Статус: імідж-консультант, викладач Школи моделей ARTmodels
Вже чотири роки імідж-консультант Любов Шипукова допомагає жінкам знайти свій образ. І переконує їх: Бог створив жінку для кохання та краси, і тому вона повинна бути гарною зовні та внутрішньо, чим постійно створювати навколо себе позитив. Від своєї роботи пані Любов отримує неабияке задоволення. Адже емоції жінок, які змінили своє життя, дають наснагу, натхнення і велику життєву енергію.

Ще з дитинства пані Любові було близьке усе, що пов'язувалося з красою. Без особливих труднощів вступила до Хмельницького технологічного інституту побутового обслуговування. Після його закінчення молодого спеціаліста запросили працювати начальником швейного виробництва фірми "Упекс" у Рівному.

Плідна робота стала першою сходинкою професійного життя, набуття практичних знань про процес масового виготовлення одягу та досвіду роботи з людьми. Це й допомогло пані Любові втілити в життя одну зі своїх мрій та відкрити власне ательє з індивідуального пошиття одягу.

Згодом практика пошиття одягу, навчання візажу та стилістиці втілились в індивідуальні імідж-консультації. За імідж-консультаціями до Любові Шипукової звертаються жінки, які прагнуть бути красивими і цікавими, коханими та бажаними, успішними і реалізованими. Адже кожна людина через свою зовнішність може показати свій внутрішній світ та справити на оточуючих саме те враження, яке вона бажає.

Більшість клієнтів пані Любові — киянки. Пані навчаються мистецтву "бути жінкою", отримують можливість краще розуміти себе, створювати свій цілісний образ, поєднувати одяг з макіяжем, зачіскою і внутрішнім світом.

"У вас ніколи не буде другої можливості справити перше гарне враження" — улюблена фраза пані Любові.

Недавніми успіхами Любові Шипукової були також колекція коктейльних суконь та купальників, представлених на конкурсах краси "Перлина Рівного".

Успішна імідж-консультант виховує сина Андрія, який є для мами другом та порадником. А ще пані Любов є справжньою автоледі й не уявляє свого життя без дороги та постійного руху.





На правах реклами