Ми у Facebook
10.03.2011, 16:07

2 місце. Ляльковод рекордів - Галина КУЛЬЧИНСЬКА

Статус: заступник міського голови Рівного
Здається, хто-хто, а Галина Кульчинська у рейтингах впливових освоїлася на всі сто. Два роки поспіль "потрапляє" у 25-тку найвпливовіших людей Рівненщини та вже удруге — у ТОП-25 найвпливовіших жінок. І хоч цьогоріч пані Галина дещо здала позиції, втім, ненабагато.

До приходу на посаду заступника мера Кульчинська керувала радіостанцією "Радіо Трек". Услід за нею чимало "радійників" вирішили спробувати себе на депутатській ниві на минулорічних виборах до місцевих рад. Але успіху колишньої начальниці не повторили. Сама ж пані Галина впевнено перемогла на одному з рівненських округів та повторно стала депутатом облради. Злі язики шепочуть, що це крісло пані Кульчинська планує використати як відправну точку до мандата нардепа... До речі, на виборчу дільницю пані Галина прийшла з сином. Отакий от вивід у світ спадкоємця.

Не здає пані Галина й креативні позиції. Саме з її легкої подачі на Рівненщині з’явилася ще одна рекордсменка — лялька-мотанка Василина. І хоч за задумом вона мала бути в ріст пані Галі, втім, трішки не доросла. Оригінальну іграшку в 1,6 метра у майстрині Ірини Зайцевої заступниця викупила й поставила у себе в кабінеті. А ще "заробила" диплом "Книги рекордів України" як ідейниця рекорду.

Окрім того, у скарбничці креативу пані Кульчинської з’явилось іще кілька надбань. Зокрема, організовані під її егідою спортивні дійства: від традиційних дитячо-юнацьких турнірів до нетрадиційного слеклайну, створення "Великого консультпункту" та експрес-перевірки здоров’я молоді. А ще — концерт симфонічного оркестру на центральному майдані Рівного.

Втім, початок 2011 року приніс пані Галині й чимало клопоту. Чого варті лише нервово-протестні спроби об’єднати дві музичні школи в одну та створити "Рівненський міський центр культури та мистецтв".

Справа успіху так і не досягла, а ще й призвела до "втрати бійця" — начальника управління культури Андрія Ткачука. Пошуком підходящої кандидатури на це місце пані Галина займається останній місяць і поки, на жаль, безрезультатно. Але лише поки. Хто ж, як не вправний ляльковод Кульчинська зможе зіграти і цю партію за своїм сценарієм? Вона ж це вміє, як ніхто.





На правах реклами