Ми у Facebook
18.03.2011, 10:12

Українські спортсмени стали призерами юнацького Чемпіонату Європи з го

Українські спортсмени стали призерами юнацького Чемпіонату Європи з го (китайська стратегічна настільна гра для двох гравців), що проходив з 10 по 13 березня 2011 року в місті Брно (Чехія). Чемпіонат проходив у трьох вікових категоріях – до 12, до 16 та до 20 років.
Про це OGO.ua повідомили у прес-службі Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Найбільш вдалих результатів українська команда досягла у віковій категорії до 12 років, де було 52 учасники з 10 країн Європи. Українська збірна в цій категорії була представлена 13-ма учнями Школи інтелектуальних ігор Рівненського міського Палацу дітей та молоді, призерами Чемпіонату України з Го до 12 років та перспективними гравцями в цій віковій категорії.

У напруженій боротьбі, обійшовши всіх суперників, Чемпіоном Європи в категорії до 12 років зумів стати Владислав Вертелецький. Крім традиційних призів, кубка та грамоти, йому дісталась путівка на Юнацький Чемпіонат Світу. У цій же категорії ще одним призером став Валерій Крушельницький, який здобув третє місце.

Не менш вражаючі результати показали українські спортсмени і в інших вікових категоріях.

Таким чином, у категорії до 16 років вихованець Школи інтелектуальних ігор Рівненського міського Палацу дітей та молоді Юрій Михалюк виборов п’яте місце. У категорії до 20 років киянин Роман Ружанський посів сьоме місце.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ