Ми у Facebook
19.03.2011, 10:19

У Рівному в районі "Будинку офіцерів" будують офісний центр [ФОТО]

Поміж невеликих будиночків колишнього військового містечка на вул. Соборній, на місці галявини із кількома деревами, нещодавно з'явився будівельний вагончик та "виріс" 1,5-метровий паркан.
Спокій мешканців тихого району віднедавна порушує гуркіт будівельної техніки. Поміж людей з`явилося безліч версій того, що може бути тут збудовано: від приватного будинку до нового диско-бару. Проте, як виявилось, ні того, ні іншого тут не буде.



Як розповів OGO.ua директор ТзОВ "Іква-проект", фірми-генпідрядника, що проводить будівництво, Олександр Іванов, на вулиці Соборній, 217 буде зведено офісний центр із магазином та кафе на першому поверсі. Інші 3 поверхи займатимуть офісні приміщення, що здаватимуться в оренду.

— Відповідний дозвіл на проведення будівельних робіт ми отримали 2 лютого цього року, — говорить Олександр Іванов. — Дозволи усіх відповідних інстанцій також маємо.



Виконроб будівництва Сергій Федик запевнив, що саме будівництво ще не розпочате. Зараз проводиться підготовка території до будівництва та підводяться комунікації.







На правах реклами