Ми у Facebook
29.03.2011, 14:43

Учасниця національного відбору дитячого Євробачення - Юлія Бойко

У кожного свій шлях до успіху. Юна мешканка Кузнецовська Юлія БОЙКО розпочала його в чотири роки. Дівчина більшу частину життя займається співом і танцями. У тринадцять років стала учасницею національного відбору дитячого Євробачення. Не збирається зупинятися дівчина й надалі. Про свої плани та очікування Юлія розповіла під час web-конференції на порталі OGO.ua.


— Ти давно займаєшся вокалом? Пам’ятаєш свій перший виступ?
— Співати я любила з дитинства. А в чотири роки вирішила займатися у музично-театральній студії "Калейдоскоп". Мені поталанило, бо тут навчилась і співати, і танцювати, окремо займаюсь малюванням, граю на фортепіано. Тоді мене, чотирирічну, запросили в "Калейдоскоп" після концерту в садочку. Я прийшла в студію і заявила, що хочу співати, як Алла Пугачова. А моїм першим концертом став звітний концерт до п’ятиріччя студії. Як виявилось, ми з нею ровесники.



— Де пробувала свої сили після цього?
— Коли відчула смак цієї справи, почала брати участь у багатьох конкурсах. Зокрема, це міжнародні конкурси у Болгарії, Словаччині. Вони стали для мене школою життя не тільки у творчості, а й у спілкуванні з дітьми з різних країн.



— Як ти з провінційного міста потрапила на Євробачення до столиці?
— Ми цікавились і слідкували за різними конкурсами, і за цим в тому числі. Тож коли з’явилась можливість, вирішили спробувати свої сили. Уявіть собі моє здивування, коли дізналась, що пройшла в десятку. Ми з мамою поверталися з Києва і годину від шоку мовчали в маршрутці. Звичайно, готуватись до фінального виступу в прямому ефірі було непросто. Я співала пісню про балерину, тому режисери вирішили зробити балерину з мене. Мусила за тиждень стати на пуанти. Було важко, ноги натирала до крові, злазили нігті, але це було того варте. Адже ми не тільки виступали на "Першому національному", а й спілкувались з пресою, працювали з дизайнерами, режисерами і хореографами.



— Далі у конкурсах участь не плануєш брати?
— Чому ж ні. Торік брала участь у київському фестивалі "АртВесна-2009". А цьогоріч вирішила взяти участь конкурсі "Ми талановиті", який проводить продюсерський центр EXCELLENT. У підсумку пройшла в фінал. А далі побачимо.



— А у "Фабрику зірок" чи інші талант-шоу потрапити не хочеш?
— Поки мені ще зарано. Але такої можливості не виключаю. Зараз зосередилась на навчанні у Володимирецькому колегіумі, а далі хотіла б продовжити навчання в одному з київських вишів.


— У тебе багато пісень? Свої пишеш?
— На жаль, на студії записаний маю лише один трек. Це поки що. Свої пісні пишу потроху. Але нікому їх не показую, хочу, щоб це було особистим. Так що поки що пісенним автором бути не планую. Зараз пробую себе у ролі солістки рок-гурту у колегіумі. Намагаємось синтезувати поліські етномотиви з роковими мотивами.



— У тебе є музичні кумири? З ким би хотіла заспівати дуетом?
— Не створюю собі кумирів. Намагаюсь розвивати творчість у своєму оригінальному напрямі. Подобається творчість Бйорк. А заспівати дуетом хотіла б з кимось з "фабрикантів", наприклад, з Ерікою.








На правах реклами