Ми у Facebook
18.04.2011, 17:19

У Рівному відбудеться військовий парад

5 травня на площі Незалежності у Рівному відбудеться військовий парад. Його буде присвячено 70-річчю створення 13-ї загальновійськової армії, правонаступником якої став 13-й армійський корпус Сухопутних військ Збройних Сил України.
Про це повідомив 18 квітня представник Західного регіонального медіа-центру Міноборони Михайло Гриневич.

Ініціаторами параду стали командування армійського корпусу та рада ветеранів 13-ї загальновійськової армії. Підтримали цю ідею та вирішили надати матеріальну допомогу й місцеві органи влади.

Зараз у Рівному, на базі окремого полку зв’язку, проводяться спільні репетиції військових духових оркестрів, які прибули із Тернополя, Чернівців, Дрогобича, Володимир-Волинського та Яворова. Військові музики виступатимуть у Рівненському музично-драматичному театрі та міському парку культури та відпочинку. Вони також здійснюватимуть музичний супровід урочистої ходи військовослужбовців армійського корпусу та демонстрації військової техніки. Всього в урочистому проходженні візьмуть участь 12 парадних розрахунків із 700 військовослужбовців і більше 20 одиниць основних зразків військової техніки й озброєння із військових частин, що входять до складу армійського корпусу та дислокуються на теренах 6 областей Західної України.

Джерело: ЗІК





На правах реклами