Ми у Facebook
22.04.2011, 14:47

Рівненська облрада погодилася взяти у власність стадіон "Авангард"

Відбулася п’ята сесія Рівненської обласної ради шостого скликання.
Депутати розглянули 57 питань порядку денного: проголосували понад три десятки депутатських запитів, затвердили низку обласних програм та, з урахуванням зауважень і доповнень, внесли зміни до бюджету області на 2011 рік.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Також більшістю голосів було прийнято рішення «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад області цілісного майнового комплексу комунального закладу «Стадіон «Авангард» Рівненської міської ради». Після обговорення та з урахуванням низки доповнень, підтримали депутати і проект рішення щодо передачі Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-комунального господарства «Рівнеоблводоканал» у власність територіальної громади міста Рівне.

Підтримали депутати і текст звернення до Верховної Ради України щодо ініціювання внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення», а також звернення до Кабінету Міністрів України щодо плати за приєднання електроустановок до електричних мереж та ситуації з прийняттям нових тарифів на електроенергію для населення.

Крім того, окремим рішенням обласна рада рекомендувала обласній державній адміністрації розробити і подати на наступну сесію Програму з підготовки та відзначення в Рівненській області 20-ї річниці проголошення Незалежності України.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ