Ми у Facebook
03.05.2011, 16:37

“Перлина Рівного-2010” Анастасія Кирилецька стала “Міс Галичина”

Анастасія Кирилецька

Двоє моделей рівненського агентства “ART models” стали переможницями першого на Західній Україні народного конкурсу краси у форматі реаліті-шоу “Міс Галичина-2011”, фінал якого відбувся 1 травня у Трускавці на Львівщині.
Топ-модель “ART models” Іванна Горщар здобула звання Другої віце-міс, а переможниця найбільшого міського конкурсу краси “Перлина Рівного-2010” Анастасія Кирилецька виборола головний — титул “Міс Галичина”.

Загалом з-поміж 16 фіналісток конкурсу шестеро представляли рівненське агентство моделей “ART models”.

Топ-модель “ART models” Іванна Горщар здобула звання Другої віце-міс конкурсу "Міс Галичина"
Топ-модель “ART models” Іванна Горщар здобула звання Другої віце-міс конкурсу "Міс Галичина"


Конкурс “Міс Галичина” проходив у форматі телевізійного шоу у поєднанні з відбором найкрасивішої дівчини Галичини. Розпочався він ще взимку, з кастингів, які проходили в містах Західної України. У кожному з міст на учасниць чекало зіркове журі, у якому засідали такі відомі поціновувачі жіночої краси як Влад Яма, Володимир Гришко, Вова зі Львова та багато інших. А в березні фіналістки конкурсу розпочали змагання за титул та корону "Міс Галичина". Впродовж десяти днів конкурсантки навчались і готувались до гранд-фіналу конкурсу "Міс Галичина" в найкращих санаторіях Трускавця. Тут за ними стежило пильне око телекамери. Позалаштункові реалії конкурсу демонстрували на телебаченні. І ось — довгоочікуваний фінал. Він відбувся у перший день травня в Палаці культури ім. Т. Шевченка у Трускавці.
Конкурс проходив під патронатом національного конкурсу краси "Міс Україна".


До теми:
“Перлиною Рівного-2010” стала Анастасія Кирилецька
Шість рівненських красунь пройшли до фіналу конкурсу "Міс Галичина”
1 березня розпочинається півфінальний відбір "Міс Галичина-2011"
Рівненські красуні змагатимуться за титул "Міс Галичина"





На правах реклами