Ми у Facebook
24.05.2011, 08:46

Рівнянка Тетяна Климець — одна з найгарніших блондинок України [+Фото]

Рівненська модель агентства "Панна" Тетяна Климець 19 травня стала "Першою віце-міс Блонд Україна". А вже невдовзі 23-річна красуня вирушить в Анталію на конкурс "Міс Євразія".
Для рівненської красуні конкурс блондинок не перший. Адже раніше Тетяна стала фіналісткою конкурсів "Красуня України" та "Міс Україна-Поділля", "Міс глядацьких симпатій Україна-Захід", "ІІІ віце-міс Рівненщина".
А два місяці тому дівчина пройшла кастинг в унікальний конкурс "Міс Блонд", у якому змагаються виключно дівчата зі світлим кольором волосся.

— На конкурсі змагалось 19 учасниць, проте жодної натуральної блондинки, — зізналась рівненська красуня. — Втім, усі учасниці з різних міст дуже гарні і досить жорстко конкурували. Я ж викладалась на всі сто відсотків і вірила в свій успіх.
Фінал конкурсу відбувся 19 травня у концерт-холі FREEDOM. Керували парадом блондинок шоумен Дмитро Коляденко та співачка Ольга Полякова. А красуні постали перед глядачами у трьох виходах — ділові костюми, купальники та вечірні сукні. У підсумку рівнянка здобула титул "Першої віце-міс", а найкращою блондинкою визнали Ольгу Позитун із Зеленодольська Дніпропетровської області.

Тим часом відпочивати на лаврах Тетяна довго не збирається, адже вже 25 травня разом з іще однією моделлю агенції "Панна" Світланою Сиротюк вирушає в Туреччину на підготовку до фіналу конкурсу "Міс Євразія".





На правах реклами