Ми у Facebook
30.05.2011, 16:10

У Рівному обговорять долю бункера Еріха Коха

Організатори круглого столу запрошують усіх рівнян долучитися до обговорення.
Місто Рівне є нашим рідним, всіма улюбленим, гарним містом. Проте коли мова заходить про якісь особливості, специфіку Рівного, через що варто було б завітати сюди, рівняни починають задумуватись, не знаходячи чіткої відповіді. Водночас, ми маємо багату, різнобарвну історію рідного краю, яка просто майорить цікавими подіями, особистостями, об'єктами. Певна частка таких будівель збереглась і по наш час. Проте це ніяк не відображається на потоці туристів до Рівного, та й самі жителі міста мало що знають про такі місця. Саме на цю проблему спрямований круглий стіл.

Що приховують німецькі бункери?

Одним із таких місць у нашому місті є бункер Еріха Коха, постаті часів Другої Світової, життя якого овіяне таємницями і досі викликає бурхливі суперечки серед істориків.

Чи "протопчуть" туристичну стежку до Рівного?

Організатори столу впевнені, що даний об'єкт міг би бути гарною ланкою у розвитку туризму міста, а факт його невідомості у місті є просто неприйнятним.

Останній бункер

Тому метою столу є винесення питання до обговорення для громадськості, пошук можливих варіантів вирішення проблеми, визначення найбільш вдалого із них та донесення його до міської влади.

Круглий стіл відбудеться у вівторок, 31 травня 2011 року.

Початок о 15.00. Час проведення круглого столу: 15.00-16.15.

Місце проведення: Рівненська обласна бібліотека, "Світлиця" (4-й поверх)





На правах реклами