Ми у Facebook
03.06.2011, 17:19

У неділю оберуть “Перлинку Рівного-2011”

Фінал Фестивалю краси "Перлинка Рівного-2011" відбудеться у неділю, 5 червня, на літній естраді Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка у Рівному. Учасницями нового проекту Агентства моделей ARTmodels стали 24 дівчинки віком від 5 до 12 років.
Власне фінал конкурсу розпочнеться о 17.00, а трьома годинами раніше в парку стартує розважальна програма з участю не лише "перлинок", а й вихованців рівненських дитбудинків. Програма матиме й благодійну складову - під час свята збиратимуть кошти для онкохворих дітей.

Безпосередньо ж у фіналі "Перлинки Рівного" учасниці представлять себе у віршованій формі, продемонструють образи відомих жінок минулого під час тематичного виходу "Моя фантазія", продефілюють сценою в українських костюмах та стильному вбранні з логотипом конкурсу. Деякі учасниці продемонструють і власні співочі й танцювальні таланти. А без нагород, обіцяють організатори, не залишиться ніхто.

Нині ж у "перлинок" - щоденні репетиції: маленькі красуні вчаться модельної ходи й опановують ази хореографії.

За задумом організаторів, "Перлинка Рівного" - не просто конкурс, а цілий каскад заходів, тож упродовж останнього місяця фіналістки і ляльковий театр відвідали, і на конкурсі талантів себе показали, і в боулінг пограли, і у фотосесії участь взяли, й на майстер-класі з образотворчого мистецтва повчились. Ті, хто бачив репетиції "перлинок", стверджують: у маленьких красунечок зовсім відсутнє поняття конкуренції: вони щиро вболівають одна за одну і підтримують під час репетицій.

А батьки учасниць не просто спостерігають за ними під час репетицій, а й також долучились до конкурсної програми — для них минулої неділі "ARTmodels" разом із центром "Спорт для всіх" провели на площі Короленка сімейне свято "Мама, тато, я – спортивна сім’я", де красуньки з мамами й татами разом змагались у веселих і нескладних конкурсах.





На правах реклами