Ми у Facebook
11.07.2011, 17:55

У суботу в Рівному молодь задарма обіймала перехожих [+Фото]

Незважаючи на те, що міжнародний день обіймів святкується щорічно 21 січня, молоді люди вирішили і в літній день подарувати рівнянам трішки радості та позитиву.
Основна ідея “обіймів” — зближення людей для обміну позитивними емоціями, адже у вирі щоденних справ люди забувають про близькість, тепло і відчувають себе відірваними від світу.

Тож близько 50 молодих людей, домовившись про зустріч у соціальній мережі “Вконтакті”, зібралися цього дня на майдані Незалежності. Кожен мав із собою таблички з написом “Вільні обійми”, “Обійми мене” або “Обійму за посмішку”.



Юнаки та дівчата ходили зупинкою “майдан Незалежності” та пропонували перехожим обійнятися. Така пропозиція викликала у людей щирий подив та посмішку, але переважна більшість людей від обіймів не відмовлялись. Звісно, були й такі, хто проходив мимо і всім своїм виглядом показували, що обійматись не бажають.



Чи не найбільшу радість від такої акції отримували люди похилого віку. Після таких несподіваних та щирих обіймів їхні обличчя сяяли посмішкою і старенькі дякували молоді за таку турботу.



Коли учасникам акції набридло стояти на одному місці, вирішили здійснити невеличкий “обіймальний рейд” вулицями міста. І вони рушили вулицею від майдану Незалежності до Театральної площі. Далі, перейшовши на іншу сторону Соборної, рушили у зворотному напрямку.



На своєму шляху молоді люди не минали не лише перехожих, а й продавців морозива, охоронців, навіть у декілька магазинів зайшли.



Учасниця акції, учениця 9-го класу НВК №12 Ірина Демидко, відмітила, що не всі перехожі хотіли обійматися, дехто навіть довго розпитував для чого це. Але більшість рівнян сприйняли таку акцію позитивно.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ