Ми у Facebook
25.07.2011, 12:48

Дороги на Луцьк цьогоріч не буде

Коли відремонтують трасу Рівне-Луцьк? Обіцяли її зробити цього року, але нічого не робиться.
Траса Рівне-Луцьк, яку на початку року керівництво області обіцяли відремонтувати, цьогоріч не дочекається оновлення. Як зазначив нещодавно перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій Юхименко, цьогоріч не віднайшли коштів на ремонт цієї ділянки, однак запевнив, що до чемпіонату “Євро-2012” її відремонтують.
— На жаль, у цьому році не передбачено коштів на ремонт автомобільної дороги від Рівного у напрямку Луцька. Вона мала йти за програмою під “Євро-2012”, але тепер всі сили й ресурси зосереджені на ремонті траси Київ-Ковель-Ягодин. Зараз ведуться роботи на ділянці від Сарн до межі Волинської області. І, думаю, до вересня ми її закінчимо, — переконаний перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій ЮХИМЕНКО.
На уточнююче питання, чи буде дорога Устилуг-Луцьк-Рівне на ділянці Рівне-Луцьк відремонтована до чемпіонату з футболу “Євро-2012”, чиновник відповів:
— Думаю, що ця дорога буде відремонтована у наступного році. Ця дорога важлива не стільки для економіки держави, як для економіки області. Ми навіть звертались до польської сторони, щоб більше завантажили для потреб чемпіонату саме дорогу через Рівне, Це дуже вигідно і важливо для області, — додав чиновник.





На правах реклами