Ми у Facebook
25.08.2011, 18:07

У Рівному після реконструкції відкрився готель "Україна" [+Фото]

У День Незалежності у центрі міста після реконструкції відкрився чотиризірковий готель "Україна". Вартість номерів у готелі коливається від 250 гривень до майже 4 тисяч.
Відкриття було неофіційним, хоча й зі святковими кульками. У вестибулі — шкіряні дивани та крісла, журнальний столик, на стінах — картини та плазмовий телевізор.




— Ми вже готові приймати відвідувачів, — розповіла адміністратор готелю "Україна" Ірина Хмелевська. — Готель має п'ять поверхів, чотири з яких віддані під номери. На першому поверсі для гостей є ресторан та традиційний ірландський бар. На даний момент у готелі ще ніхто не поселився, але є клієнти, що вже забронювали місця на найближчий час. Всього у готелі є 70 номерів на 120 ліжко-місць. Серед них — 8 апартаментів класу "Люкс", 4 "Напівлюкси", 41 двомісний та 17 одномісних номерів класу "Стандарт".



За словами пані Ірини, вартість проживання у готелі "Україна" коливається від 250 гривень за добу (одномісний номер економ-класу), 400 гривень (одномісний номер класу "Стандарт") до 3800 гривень за добу (апартаменти класу "Люкс покращений").

Наприклад, у номерах вартістю 400 гривень за добу є ліжко, журнальний столик, комод, шафа, сейф, душова кабіна, кондиціонери, телевізор із кабельним ТБ та проводовий інтернет. Також у вартість входять послуги прибирання кімнати, прання і прасування білизни, хімчистки та сніданок за "шведським столом".




Клієнти готелю можуть скористатися й додатковими послугами, такими як сауна, масажний кабінет, ресторан, паб, дворівневий паркінг та конференц-зала на 300 місць.





На правах реклами