Ми у Facebook
15.09.2011, 11:22

У Рівному демонтували лайтбокси із зображенням Леніна

Учора, 14 вересня, у Рівному демонтували усю рекламу із зображенням Володимира Леніна.
Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної організації УНП.

Мова йде про лайтбокси, що були встановленні на вулицях Соборній та Чорноволу у Рівному, а також банер на фасаді нічного клубу "Лагуна”, котрі інформували про те, що 17 вересня (у найближчу суботу) відбудеться вечірка під назвою "Disco Partyфон 80-90”, спеціальним гостем якої буде російськомовний Dj Lenin.

За словами очільниці Рівненської облорганізації УНП Світлани Ніколіної, таке символічне поєднання зображення Леніна на рекламі з датою окупації західноукраїнських земель радянською армією (17 вересня 1939) є звичайним блюзнірством, котре свідчить про незнання власної історії, бездуховність та відсутність державницького мислення в організаторів вищезгаданої дискотеки.



На її думку, 17 вересня логічніше було б оголосити Днем жалоби у Рівному, а також порушити кримінальну справу за фактом розстрілів українських громадян у приміщеннях колишніх в’язниць НКВС міст Рівне, Дубно та Острог.

Рівненська обласна організація УНП висловлює щиру подяку заступнику міського голови пані Галині Кульчинській за сприяння у ліквідації вищезгаданих банерів та лайтбоксів.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ