Ми у Facebook
29.09.2011, 11:03

21-22 місця. Данило КОРИЛКЕВИЧ — Господарник-орденоносець

Посада: голова Дубенської райдержадміністрації, депутат обласної ради
Вік: 61 рік
У свій 61 рік Данило Корилкевич дасть фору багатьом молодшим за себе. Причому — на різних “фронтах”.

Не кожен, приміром, у такому віці наважиться пірнати на глибину 50 метрів, а Данило Михайлович — запросто. Дайвінг — одне з відносно нових його захоплень, але взагалі зі спортом Корилкевич дружить давно — він майстер спорту з волейболу, має розряди з велосипедного та лижного спорту.

Можливо, саме щоденні заняття спортом дають Данилу Михайловичу сили успішно штурмувати вершини і в політиці, і в бізнесі. У березні цього року журнал “Фокус” поставив Данила Корилкевича на 99 місце у списку 200 найбагатших людей України, назвавши агрохолдинг “Дакор”, який очолював Корилкевич, одним із найбільших орендарів сільськогосподарських угідь в Україні.

З того часу змінилось чимало — Корилкевич продав бізнес і повернувся на державну службу. (У 1998-2002 роках він уже перебував на ній, очолюючи Рівненську обласну раду). За власним зізнанням, нині, керуючи райдержадміністрацією, має більше роботи, ніж управляючи бізнесом, де працювало 25 тисяч людей. Проте, добре знаючи, як працюють економічні механізми, Корилкевич за півроку перебування на посаді чільника району швидко вирішив цілу низку соціально-економічних проблем Дубенщини — від перевиконання бюджету до освітлення сільських вулиць.

Щоби грошей більшало не лише в бюджетній скарбниці Дубенського району, а й у сімейних бюджетах його мешканців, у перший же місяць на посаді Данило Корилкевич домігся від заготівельників молока підвищення закупівельних цін на нього.

А разом із матеріальним — не забував про духовне: зайнявся впорядкуванням історичних місць, ініціював відкриття накопичувальних рахунків для дітей-сиріт і домігся, аби на всіх держустановах були вивішені державні прапори.

Матеріальне і духовне мають іти поруч — про це Данило Корилкевич знає чудово. Невипадково серед його нагород — і Бронзова медаль Виставки досягнень народного господарства СРСР за успішно проведену реконструкцію Велико-Коровинецького цукрокомбінату на Житомирщині, де починалась його кар'єра, і чотири церковні ордени, якими відзначена активна діяльність Данила Михайловича як мецената, будівничого храмів. У здоровому тілі, як кажуть, — здоровий дух.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами