Ми у Facebook
29.09.2011, 11:08

Вибір "ОГО". Роман ДЕНИСЮК — Борець за прозорість

Посада: член Рівненського міськвиконкому
Вік: 28 років
У свої 28 років рівнянин Роман Денисюк працює заступником директора будівельної фірми. У 2009 році він став членом партії "Фронт Змін" і є сьогодні одним із розбудовників партії в Рівненській області. У 2010 році стає членом Рівненського міськвиконкому від "Фронту Змін". Відразу розпочав роботу над власним проектом "Відкрита влада", першим кроком якого є створення Центру надання адміністративних послуг в м.Рівне. У вільний час Роман Денисюк активно займається спортом та меценатською діяльністю.

Просторе, сучасне приміщення Центру знаходитиметься у зручному для рівнян місці, з хорошою транспортною розв’язкою та парковкою. Спеціалісти міської ради, державні реєстратори, адміністратори і представники інших дозвільних органів якісно надаватимуть послуги громадянам та суб’єктам господарювання у єдиному приміщенні.

Рівнянам не доведеться більше бігати по всьому місту, щоб зустрітися з потрібним чиновником, а потім чекати на прийом у черзі під дверима. Щоб уникнути "живих" черг, у Центрі будуть встановлені електронні системи регулювання черги та повний робочий день.

Максимальний термін на отримання результату становитиме максимум місяць. Дуже зручною річчю буде присвоєння кожному замовнику персонального коду, за допомогою якого він матиме моживість простежувати хід виконання своєї справи, у якому управлінні на даний час знаходиться його питання через Інтернет. Керівництво міста також зможе слідкувати за тим, як ефективно працюють його підлеглі.

Роман Денисюк переконаний, що проект зі створення Центру надання адмінпослуг буде одним із найкращих проектів, які пропонувались за останні роки в Рівному. Але втілення його є процесом дуже складним, бо впровадження такого Центру створить "незручності" для чиновників, яких сьогодні й так усе влаштовує і яким кардинальні зміни ні до чого. Тому для реалізації проекту потрібна сильна політична воля керівництва міста.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами