Ми у Facebook
29.09.2011, 16:15

Дітей-чорнобильців Рівненщини годують місцеві підприємства

Діти-чорнобильці шести районів Рівненщини із першого вересня отримують повноцінне гаряче харчування. Обласні чиновники сподіваються, що ситуація, яка сталася у квітні, не повториться.
Тендер на організацію харчування дітей за державні кошти в школах північних районів області, які проводило Міністерство соціальної політики, виграла київська фірма “Метсобстар-ХК”.

На Рівненщині голодують майже сто тисяч школярів

— Столична фірма вже уклала договори з нашими місцевими субпідрядниками, тому проблем із харчуванням дітей у подальшому не повинно виникнути. Принаймні розпочали годувати дітей гарячими обідами вчасно, а меню затверджено санстанцією, — каже заступник начальника головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації Руслан Сивий.

За словами Руслана Сивого, всім родинам за період з квітня по червень виплачені компенсації, а за кілька днів вересня, кошти будуть виплачені у жовтні.
Нагадаємо, з квітня до червня цього року діти шести районів Рівненської області, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, не отримували гарячого харчування у школах. Його мала забезпечити дніпропетровська фірма “Авіка”. Сім’ям були виплачені компенсацію з державного бюджету від 180 до 190 гривень за місяць.





На правах реклами