Ми у Facebook
29.09.2011, 16:36

7-8 місця. Олексій ГУБАНОВ — Універсальний солдат

Посада: Заступник голови Рівненської облдержадміністрації, депутат Рівненської міської ради
Вік: 34 роки
Журналіст, політтехнолог, бізнесмен, депутат, громадський діяч, чиновник... Ось далеко не повний перелік статусів Олексія Губанова. Молодий заступник губернатора — постійний номінант рейтингу "ТОП-25: Найвпливовіші люди Рівненщини". Заздрісники часто пророкували початок краху стрімкої кар’єри Губанова, однак допоки жодні подібні прогнози не справдились. Олексій Губанов з року в рік тільки додає значимості й ваги власній персоні. Багато в чому, це можливе завдяки креативності і вмінню досягати поставленої мети. Фестиваль аматорського кіно "Двері", реконструкція Берестецької битви, відкриття культурно-археологічного центру "Пересопниця". Ось далеко не повний перелік проектів, до яких доклав зусиль молодий заступник губернатора.

Щоправда, за масштабністю задумів, як це часто буває, не помічають деталей. Так, у підсумку після фестивалю "Двері" залишилось багато незадоволених і маса нарікань. Були нарікання й на певну непродуманість відзначення ювілею написання Пересопницького Євангелія.

Кажуть, що в головній владній будівлі області багато хто недолюблює Олексія Губанова. І це не дивно: заздрити успіху українці завжди вміли :-) А слово "успішний" якнайкраще підходить пану Олексію. Не вірите? Відкрийте глянцевий журнал "АРТмоделс" і подивіться на фотосесію з ним. Нічого спільного з тими нудними образами українських політиків, які ми звикли бачити щодня в телевізорі. Олексій Губанов — інший. Так би мовити, політик нового покоління.

Він не уникає незручних ситуацій, а навпаки — йде у бій з відкритим забралом. Так було, коли від обласної влади саме Губанова відіслали на Гурби виступити на церемонії вшануванні пам’яті полеглих вояків УПА. Приїхав, виступив. Не злякався. Це при тому, що більшість на Гурбах були ті, хто регіоналів, м’яко кажучи, недолюблює. Далі були виступи на полі Берестецької битви і ще багато різного.

До речі, про патріотизм. Якось довелось чути з вуст Олексія Губанова думку щодо Шухевича і Бандери: "Шухевич достойний поваги — він залишився зі своїми солдатами до кінця. Це дорогого варте. А от Бандера... Не знаю. Все-таки він поїхав за кордон, там, де було спокійніше". Про самого Губанова теж кажуть, що своїх він у біді не полишає.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами