Ми у Facebook
13.10.2011, 13:34

Вітаємо ЗОШ №27 м.Рівного із 20-річчям!

14 жовтня відзначає своє 20-річчя Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27.
Вперше школа гостинно відчинила двері своїм учням у 1991 році, відтоді уже було 19 випусків — а це майже 1400 учнів. За цей час її випускниками стало чимало достойних і хороших людей. Віримо, що кожен із них з теплом у серці згадує свою рідну школу.

Першим директором школи число 27 був Андрій Васильович Грещук. Продовжила його справу Наталія Іванівна Сочинська. Нині очолює заклад Богдан Ярославович Харів.
Від душі хочемо подякувати кожному вчителю, який був причетний до 20-річної історії нашої школи.



Минають роки, але ми, випускники, завжди згадуємо і все життя згадуватимемо нашу рідну школу та наших учителів – вимогливих та по-батьківськи добрих. Саме вони, шкільні учителі, навчили нас і першої літери, і бачити прекрасне у буденних клопотах, любити й захищати свою Батьківщину, навчили розумного, доброго, вічного...

Усе, що є доброго, гуманного, що світиться в душі будь-кого, чи то водія, менеджера, академіка чи лікаря – усе від школи, від учителя. Тож дякуємо нашій школі і нехай не обривається ланцюжок її все нових і нових учнів, а згодом і випускників.


З повагою та вдячністю випускники 11-А класу 2000 року випуску.


Ви теж бажаєте привітати близьких, друзів? Надсилайте текст привітання та фото на електронну пошту bo@ogo.ua або телефонуйте за телефоном 62-57-00.

Ви можете не тільки привітати близьких зі святом, а й зізнатися в коханні чи зробити пропозицію руки та серця так, щоб його побачило все наше місто!

При бажанні Ви можете замовити друковану кольорову листівку з вітанням, яка буде точним відображенням вітання на нашому сайті.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини