Ми у Facebook
10.11.2011, 18:16

Фіналісти проекту “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини” [ОПИТУВАННЯ]

Продовжуємо знайомство із фіналістами рейтингу “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”, який проводить “ОГО” за підтримки Рівненського державного гуманітарного університету. За результатами інтернет-голосування (воно триватиме до 16 листопада) ми визначимо “чудову сімку” переможців! Отже, до вашої уваги — третя “п'ятірка” претендентів!
Нагадаємо, що переможців проекту визначать інтернет-користувачі - за результатами голосування на OGO.ua. Переможців буде відзначено напередодні Дня студента!

ПОВНИЙ СПИСОК ФІНАЛІСТІВ ПРОЕКТУ (ГОЛОСУВАННЯ)

Іванна ПРИСТАЙОВИЧ,
студентка гуманітарного факультету Національного університету “Острозька академія”


"Тільки ті, хто розпочинають абсурдні спроби, зможуть досягти неможливого" - ці слова до вподоби цілеспрямованій першокурсниці Іванні.

- Саме успіхи у навчанні вважаю на сьогодні своїм основним досягненням, - говорить дівчина. - Мені вдалося пройти шкільні роки з певною повагою викладачів. За високі досягнення у навчанні була нагороджена золотою медаллю. Моя «дошка пошани» налічує 17 грамот (дипломів,похвальних листів та подяк). Я обіймала посаду президента школи та заступника голови районного учнівського самоврядування. Займала призові місця на районних олімпіадах з фізики та правознавства, у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (секція «Теоретична фізика»). Активну участь беру у діяльності молодіжної громадської організації «Екстрім», у роботі нашого місцевого культурно-дозвіллєвого комплексу, долучалась до розвитку спортивного туризму в моєму рідному Здолбунівському районі. Брала участь у зльоті юних туристів-краєзнавців, учасників Руху української молоді «Моя земля – земля моїх батьків»; у районному конкурсі читців-аматорів «Кобзарева струна не вмирає». Була учасницею Всеукраїнської благодійної асоціації «Рівний - рівному» і пройшла «Школу лідера з питань формування здорового способу життя за методом “Рівний - рівному”.



- Нині найбільше пишаюсь тим, що я є спудейкою Острозької Академії, і випускницею Школи універсального журналіста, - продовжує Іванна. - Упродовж десяти жовтневих вечорів я їздила на заняття ШУЖ до Рівного, а вже за два тижні після закінчення Школи універсального журналіста допомагала як волонтер проводити подібне навчання у Дубні.

- У майбутньому бачу себе успішною журналісткою, коханою дружиною та турботливою матусею, - говорить Іванна Пристайович. - Як сказав Блез Паскаль, «минуле i теперiшнє - нашi засоби; лише майбутнє - наша ціль». От так і в мене: майбутнє – ціль! А для цього я, вже починаючи з першого курсу, намагаюсь поєднувати науку і практику, наполегливо працюю, прагну глибше цікавитись журналістською діяльністю, напрацьовую корисні знайомства. Багато читаю, щоб володіти словом, бо для журналіста - це головне! Просто ставлю ціль, і за будь-яку ціну йду до поставленого завдання. Одним словом – самореалізовуюся!

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ІВАННУ ПРИСТАЙОВИЧ



Олена КРАВЧУК,
студентка факультету екології та природокористування Національного університету водного господарства та природокористування:


- Мої основні здобутки — у сфері мистецтва, - презентує себе Олена. - Я активно займаюся дизайном і створенням одягу, мистецтвом візажу, пишу картини, малюю body-art. Беру учатсь у діяльності Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Союз Обдарованої Молоді».

Олена Кравчук здобула перемогу у обласному конкурсі «Студент року–2009» у номінації «Митець». Олена - учасниця багатьох мистецьких конкурсів, зокрема Всеукраїнського мистецького конкурсу «Різдвяна Зуза 2009-2010», де представляла живопис і художні вироби. Брала участь у багатьох конкурсах молодих дизайнерів одягу. Олена Кравчук — учасниця Чемпіонату України зі стилю і візажу-2010» у Києві (у номінації “Подіумний макіяж»).



- У 2011 році я перемогла у конкурсі «Створи свій успішний бренд за 90 днів», який був проведений відомим українським дизайнером одягу Андре Таном, - продовжує свою розповідь Олена Кравчук. - Це дало мені можливість безкоштовно навчатись у Akademy style&design by Andre TAN.

Вільний час Олена присвячує волонтерським та екологічним проектам. Своє майбутнє бачить у сфері мистецтва. Для цього продовжує розвивати свій творчий потенціал, освоювати нові горизонти у напрямку дизайну. Нині Олена Кравчук підготувала нову колекцію одягу у стилі «денді» під назвою «Матріархат». Представити її планує на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Також Олена готує власну авторську виставку художніх робіт до Дня студента, яка буде виставлена в головному корпусі НУВГП.

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕНУ КРАВЧУК


Ірина КОСТЮК,
студентка факультету будівництва та архітектури Національного університету водного господарства та природокористування:


- За фахом я — архітектор. Мрія стати архітектором і відкрити власну фірму у сфері архітектури і дизайну з'явилась у мене ще в 11 класі, - розповідає Ірина. - Саме тоді я склала собі план на 10 років. Серед написаного було чимало маленьких цілей, які хотілось втілити швидше для власного саморозвитку. Нині, приміром, з посмішкою згадую, як мріяла стати “Міс Всесвіт”. Жарти жартами, а участь у конкурсах краси я таки справді взяла - “Міс НУВГП” та “СтудМіс Рівного”. Кілька разів отримувала пропозиції зайнятися модельною справою на більш професійному рівні, проте відмовилась, вирішивши, що певні дівочі амбіції — вже задовольнила, а основне для мене — це все ж таки інтелектуальний розвиток.



Були серед тих дитячих мрій-цілей Ірини Костюк і глобальніші, які поки що довелось відкласти на майбутнє — приміром, зайнятись політикою. Та нині дівчина найбільше зосереджена саме на здобутті професії.

- Для цього старанно працюю над дипломною роботою, беру участь у студентських наукових конференціях, - розповідає Ірина. - Досліджую такі, здавалося б, нежіночі і “негламурні” теми як, приміром, властивості бетону... Та мені це подобається! А ось нині організовую студентську команду для участі у всеукраїнських змаганнях зі стратегічного менеджменту “Global management Challenge”. Багато читаю, цікавлюся психологією, люблю красу у різних її проявах і спілкування з цікавими людьми. Впевнена: все це допоможе мені втілити намічене у життя!

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ІРИНУ КОСТЮК


Вікторія МАТВІЙЧУК,
студентка педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету


- Основним досягненням у навчанні вважаю те, що здобула ступінь бакалавра, а тепер навчаюся в магістратурі, - презентує себе Вікторія. - Я пишаюся тим, що добре вчилася, була старанною, поєднувала навчання з відпочинком.

У майбутньому Вікторія Матвійчук бачить себе викладачем. Для цього ставить нині пеоед собою ціль постійно підвищувати рівень знань, якнайбільше цікавитися майбутньою професією, самовдосконалюватися.



- Для цього я читаю різноманітну літературу, - каже Вікторія, - заходжу на різноманітні сайти і цікавлюся інноватикою, а головне — вчуся!

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ВІКТОРІЮ МАТВІЙЧУК


Наталія КРУГЛИК,
студентка гуманітарного факультету Національного університету “Острозька академія”


- Активно займаюся всім цікавим, не люблю марнувати час, - розповідає про себе Наталія. - Під час навчання у школі декілька років була переможницею конкурсу читців-декламаторів та юних поетів. Нині є старостою своєї академічної групи Ж-21. Публікувалася у декількох періодичних виданнях. У 2010 році була відзначена заохочувальною премією в літературному конкурсі «Витоки» у номінації «Літературна критика». Пройшла курс та отримала сертифікати з «Туристичного менеджменту та екскурсійної діяльності»; курс «Собріологія». Брала участь у навчально-методичному семінарі «Українські книжки для виховання толерантності», що був проведений Конгресом національних громад України (2010 р.) та отримала сертифікат.



З нинішнього навчального року Наталія Круглик увійшла до команди із софтболу Національного університету «Острозька академія». Є учасницею молодіжного медіапроекту «Пізнай Польщу». У Братстві спудеїв «Острозької академії» входить до складу підрозділу, що відповідає за PR. Нині бере участь у сертифікатних програмах «Видавнича справа та редагування» і «Релігійна журналістика".

- У майбутньому бачу себе професіоналом у галузі журналістики, а саме — хочу висвітлювати події із гарячих точок, - ділиться мріями Наталія Круглик. - Мрію вивчити французьку, польську та арабську мови. Також хочу видати свій роман «Таємниця зникнення» та оповідання, можливо надалі паралельно із журналістикою, займатися письменницькою діяльністю. Мрію виграти конкурс «Коронація слова». Хочу побувати у всіх куточках Європи. А для втілення своїх мрій у реальність я насамперед старанно навчаюсь на спеціальності, яку люблю, - «Журналістика». Пробую публікуватися у ЗМІ і активно брати участь у різних конкурсах. Самостійно вивчаю французьку мову (польська запланована у навчальних планах моєї спеціальності). У 2010 році надсилала матеріали на «Коронацію слова», але цього разу не пощастило. Нещодавно виготовила закордонний паспорт, мрію цього року поїхати у Польщу.

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАТАЛІЮ КРУГЛИК





На правах реклами