Ми у Facebook
14.11.2011, 14:13

Рівненська модель Іванна Горщар - "Перша віце-королева туризму світу"!

Топ-модель рівненського Агентства моделей "ART models" і викладач Школи моделей "ART models" Іванна Горщар здобула титул Першої віце-королеви на міжнародному конкурсі краси "Miss Tourism Queen of the year International", який упродовж трьох тижнів проходив у Китаї за участю красунь із 60 країн.
- Результат був неочікуваним для мене на всі сто відсотків, - зізнається Іванна Горщар. - Коли оголосили імена третьої, другої віце-міс - я вже була впевнена, що місце в "десятці" кращих - це буде найкращий результат для мене, і це вже добре...

Одним із факторів, які посприяли перемозі Іванни, на її власну думку, стала вдала відповідь під час інтерв'ю з членами журі, яке було однією зі складових конкурсу.

- Я відповідала останньою, оскільки учасниць розташували за абеткою назв країн, які вони представляли, - пригадує Іванна Горщар. - Розпочались інтерв'ю о восьмій вечора, а до мене черга дійшла о першій годині ночі. Мер одного з китайських міст запитав мене про... Юлію Тимошенко - хто це така і чому навколо неї точиться нині стільки розмов. Я не давала ніяких політичних оцінок - натомість відповіла, що Юлія Тимошенко - сильна і стильна жінка, вона багато зробила, але кожен має право дати власну оцінку і її діяльності, і тих подій, які відбуваються навколо неї. Потім члени журі сказали, що моє інтерв'ю було найкращим.





До речі, Іванна Горщар виявилась однією з небагатьох учасниць із країн колишнього СРСР, які відповідали на конкурсі без перекладача.



- Перед поїздкою до Китаю я посилено займалась англійською і брала уроки танцю, - розповідає Іванна.



- Траплялось, що вже після десятої вечора, коли в нашій школі моделей давно закінчились усі заняття, Іванна залишалась - і все танцювала і танцювала, - додає директор Агентства моделей "ART models" Оксана Ігас. - Танцювальний номер для Іванни готувала викладач хореографії Школи моделей "ART models" Оксана Стельмах.





Під час конкурсу красуні багато подорожували Китаєм, брали участь у численних рекламних фотозйомках туристичних "перлин" країни та благодійних акціях.









- Члени журі спостерігали за нами упродовж усього перебування в Китаї, ми часом про це і не здогадувались, - зізнається Іванна Горщар. - Тому конкурс тривав для нас усі 22 дні, а не лише фінального вечора.



- Іванна отримала такий високий результат тому, що змогла передати усю гармонію, чистоту душі, зовнішню і внутрішню красу, які поєднались у цій дівчині, - пишається своєю вихованкою Оксана Ігас.





Рівнянка Іванна Горщар стала ТОП-моделлю 2011 року

— Пропозицію, аби одна з моделей "ART models" взяла участь у відборі представниці від України, я отримала від вітчизняних партнерів конкурсу "Miss Tourism Queen International, а саме — від голови Національного комітету "Міс Україна" Сергія Матяша, — додає Оксана Ігас. — Я запропонувала кандидатуру Іванни Горщар, і її того ж дня затвердили у столиці.


Іванна Горщар - "Друга віце-міс Галичина-2011"


Рівненська модель Іванна Горщар підкорила Крим





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ