Ми у Facebook
14.12.2011, 18:48

Найкрасивіші студентки Острозької академії - учасниці конкурсу краси, творчості та інтелекту "Гальшка року"

Кому передасть титул переможниці "Гальшка-2010" Наталія Курилюк - стане відомо 22 грудня

22 грудня у Національному університеті "Острозька академія" відбудеться щорічний конкурс краси, творчості та інтелекту "Гальшка року". Вперше в історії конкурсу "ОГО" пропонує всім бажаючим обрати "Гальшку OGO.ua" - конкурсантку, яка переможе в SMS-голосуванні!
„Гальшка року” - це не звичайний конкурс краси. Дівчата дефілюють сценою не у купальниках, а у вишуканих сукнях, багато говорять, демонструють таланти і розкривають свій внутрішній світ. Гармонія зовнішності та розуму, блискучий інтелект і високі людські якості, артистизм і талант — ось яке поєднання найбільше цінується на “Гальшці року”.

Змагання красунь має виразну історичну складову - воно присвячене фундаторці Острозької академії княжні Гальшці Острозькій. (Звідси й назва - "Гальшка року"). Племінниця засновника академії князя Василя-Костянтина Острозького, Гальшка надала велику суму коштів на розвиток навчального закладу. У XVI столітті Гальшку Острозьку вважали найвродливішою та найбагатшою княжною Речі Посполитої.


"Гальшка Острозька": вистава Рівненського драмтеатру


Увесь конкурс “прив'язаний” до постаті Гальшки Острозької - учасниці перевтілюються в легендарну княжну, відтворюючи спочатку один день з її життя, а потім — день, коли фундаторка Острозької академії складала свій заповіт. Загалом же, за традицією, конкурс складався з чотирьох етапів: представлення учасниці, відтворення одного дня з життя Гальшки, конкурс талантів та заповіт Гальшки.

Більше інформації про Гальшку Острозьку

Хто зі студенток Острозької академії стане переможницею незвичного конкурсу краси цьогоріч - стане відомо увечері 22 грудня.


Як обирали "Гальшку року-2010"


А поки що ми представляємо учасниць, кожна з яких представляє один із факультетів університету. І розпочинаємо серед них SMS-голосування. Його переможниця 22 грудня отримає титул "Гальшка OGO.ua"!

Щоб проголосувати за учасницю, яка вам найбільше сподобалась, наберіть 1963, прізвище дівчини - і відправте SMS на номер 2051.

Вартість SMS - 1 гривня. Кількість повідомлень з одного номера не обмежується.

Наприклад: набираєте "1963 Данилюк" - і відправляєте на 2051.

Отже, знайомтеся з нашими учасницями - красунями і розумницями Острозької академії! (Інформація про конкурсанток розміщена в алфавітному порядку).

Ольга ДАНИЛЮК, 20 років, гуманітарний факультет:



- Я студенточка найкращого університету, упродовж двох років - студентський декан гуманітарного факультету, староста групи, - презентує себе Оля. - Намагаюся все встигнути, всюди всунути свого носа і просто не бути осторонь від всього, що мене цікавить! Моє життєве кредо: «Посміхайся світу, і він посміхнеться тобі у відповідь!»

У минулі роки Ольга Данилюк допомагала у проведенні конкурсу "Гальшка року", нині ж зважилась сама взяти у ньому участь. Відмінниця навчання, президентська стипендіатка фонду Леоніда Кучми, випускниця Школи універсального журналіста, фіналістка рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини", Оля - енергійна і життєрадісна сучасна дівчина, якій вдається гармонійно поєднувати заняття релігійною журналістикою із запальними танцями у нічних клубах Рівного. При цьому Ольга Данилюк мріє вступити в аспірантуру, захистити кандидатську і повернутися до рідної академії у новому статусі - викладача філософсько-релігієзнавчих дисциплін.


Орися ЗУБАЧ, 19 років, економічний факультет:



- Народилася у Камінь-Каширському, що на Волині. Призерка обласних обласних олімпіад з української мови та літератури і математики.

Орися серйозно займається науковою діяльністю, має публікації. Та це не заважає їй активно займатись спортом - торік майбутня економістка отримала звання кандидата у майстри спорту із софтболу!

А ще Орися Зубач захоплюється грою на фортепіано і гітарі та обожнює читати.

Життєве кредо дівчини - «Прожити СВОЄ життя!»


Валерія МАРТИНОВА, 19 років, Інститут права ім. І. Малиновського НаУ «Острозька академія»:



Усе життя захоплюється театральним мистецтвом, шість років присвятила участі у молодіжному театрі «Від ліхтаря» рівненського Палацу дітей та молоді, з яким відвідала багато міст України та зарубіжжя.

У школі два роки поспіль займала посаду міністра культури, в університеті – віце-президент з наукової діяльності факультету. Валерія Мартинова - не лише учасниця, а й співорганізатор багатьох наукових конференцій, круглих столів та конкурсів на правову тематику. Член ELSA (European Low Students Association).

Валерія любить подорожувати, захоплюється вокалом, літературою та психологією.

Життєве кредо конкурсантки: «Основне правило – не дати себе зламати ні людям, ні обставинам»



Наталія МИРОНЧУК, 19 років, факультет романо-германських мов:




Народилася у Здолбунові. Займається науковою діяльністю ще зі шкільних років, коли виступала з науковими дослідженнями МАН у сфері англійської мови, сьогодні ж постійно бере участь у конференціях та публікує статті. Учасниця «Клубу любителів німецької мови», працює у школі вивчення англійської мови «Up and up» на базі Острозької академії.

А ще Наталія Мирончук викладає в Острозі східні танці, в її активі - стипендія В. Кузя «За здоровий спосіб життя». Цьогоріч дівчина проходила стажування в м. Берліні в Carl Dursberg Centre.

Окрім іноземних мов і танців, Наталія захоплюється спортом, малюванням, бісероплетінням та пише вірші.

Життєве кредо дівчини: «Для того, щоб досягнути багато, ми повинні не дише діяти, але й мріяти, не лише планувати, але й вірити».


Ольга РИБАЧОК, 18 років, факультет міжнародних відносин:



Народилася в у Шепетівці, що на Хмельниччині. Неодноразово здобувала перемогу в обласних олімпіадах з різних дисциплін. А ще - брала участь у конкурсі «Міс Шепетівка - 2008».

Оля займається спортом, має низку перемог у легкій атлетиці. Любить футбол, музику і танці, а також – швидку їзду на автомобілях.

Життєве кредо дівчини: «Краще – синиця в руках, ніж журавель у небі».


Наталія ШЕРШНЬОВА, 19 років, факультет політико-інформаційного менеджменту:



Народилася у Нетішині на Хмельниччині. Брала участь у олімпіадах, творчих конкурсах, є учасником Малої академії наук. В університеті займається активною науковою діяльністю, бере участь у наукових конференціях та форумах у різних містах України.

Ще з першого курсу Наталія Шершньова бере активну участь у студентському самоврядуванні. Нині дівчина займає посаду заступника голови Братства спудеїв Острозької академії.

Життєве кредо Наталії: «Ніколи не кажи «ніколи»!»

Отже, обирайте учасницю, яка сподобалась вам найбільше - і відправляйте SMS на її підтримку! Переможниця SMS-голосування отримає 22 грудня титул "Гальшка OGO.ua"!

Ціни вказані з ПДВ, без врахування ПФ.Послуга доступна для абонентів КИЇВСТАР, Мобілич, djuice, МТС, JEANS, екотел, life, Beeline від 18 років. Послуга надана ТМ "ОТПАД". Всі права захищені. Контент-провайдер ТОВ "Євроїнформ". м. Дніпропетровськ, вул.Малиновського, 6. Служба підтримки (056) 770-48-97 begin_of_the_skype_highlighting              (056) 770-48-97      end_of_the_skype_highlighting. Ліцензія ГСУ № 009503 від 12.04.2001 р. ЗАТ "КИЇВСТАР Дж.Эс.Эм.". Ліцензія ГСУ АА № 720189 від 29.12.2004 р. ЗАТ "Український Мобільний Зв'язок". Ліцензія ГСУ АВ: № 120093 від 16.05.2006 р. ЗАТ "Українські радіосистеми". Ліцензія НКРС АБ: № 222715 від 17.11.2005 р. ТОВ "Астеліт".





На правах реклами