Ми у Facebook
19.01.2012, 17:47

Ректором Національного університету "Острозька академія" призначили Ігоря Пасічника

Наказом МОН професора І.Д. Пасічника призначено ректором Національного університету "Острозька академія".
Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №7-К від 18 січня 2012 року доктора психологічних наук, професора, Героя України Ігоря Демидовича Пасічника призначено ректором Національного університету "Острозька академія" терміном на сім років, з 19 січня 2012 року до 19 січня 2019 року, як обраного за конкурсом згідно з частиною першою статті 39 Закону України "Про вищу освіту".

Про це йдеться на офіційному сайті НУ "Острозька академія".

Нагадаємо, портал OGO.ua повідомляв, що ректора Острозької академії Ігоря Пасічника звільнили... і знову призначили. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року №1160-р Ігор Пасічник був звільнений з посади ректора у зв’язку із закінченням строку дії контракту 18 листопада 2011 року. Трьома днями пізніше Ігоря Пасічника призначено т.в.о ректора вишу. Відповідний наказ "Про виконання обов’язків ректора Національного університету "Острозька академія" №565-к Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України видало 19 листопада.

А 29 грудня 2011 року в Національному університеті "Острозька академія" згідно із встановленим порядком відбулися вибори кандидатури на заміщення вакантної посади ректора навчального закладу.

Після засідання лічильної комісії було оголошено результати голосування. Трудовий колектив Національного університету "Острозька академія" обрав Ігоря Пасічника ректором навчального закладу.


Читайте також:

Ігор ПАСІЧНИК — Видатний українець

Брендоносій — Ігор ПАСІЧНИК





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ