Ми у Facebook
24.01.2012, 16:26

Школа універсального журналіста: що дає таке навчання? [ОПИТУВАННЯ]

До кінця січня триває набір до Школи універсального журналіста. Це спільний проект “ОГО” і телеканалу “Рівне 1”. Упродовж десяти вечорів, починаючи з 6 лютого, активна молодь матиме змогу отримати базові знання і навички з журналістики, зазирнути за лаштунки телебачення, взяти участь у телепробах на Першому місцевому. Щоб подати заявку — достатньо написати на vg2001@ukr.net.
Що дає навчання у Школі універсального журналіста? В чому його переваги? Кому обов'язково варто пройти десятиденний курс ШУЖ? Про це чи не найкраще розкажуть випускники Школи універсального журналіста різних років.

І ось що почули у відповідь!

Записатись на ШУЖ

Віктор ТРОЯН:
- Однозначно варто! Бо це дає практичні знання, базу в галузі журналістики, корисні контакти, новий досвід та необмежені перспективи! На мою думку, вікова категорія учасників, яким найбільш корисно пройти ШУЖ — це від 16 до 25 років.



Оксана ЛЮБЧИК:
- Я б не пробачила собі, якби сюди не потрапила! ШУЖ — це найкращий спосіб дізнатись про ази журналістської професії за короткий час! Навчання має надзвичайно легкий практичний характер з теоретичним підкріпленням. Від кого як не від професіоналів (які у минулому були такими як ми) можна найкраще почути про переваги та недоліки журналістських буднів!



Більше інформації про ШУЖ

Вікторія МАМОТЮК:
- Від ШУЖ я отримала чимало корисної інформації, море вражень та багато хороших друзів. Я ще більше “загорілася” журналістикою!



Тарас КОМАРЕНКО:
- Завдяки ШУЖ я отримав нові знання і досвід, які зможу використати не тільки в журналістиці, а й в інших сферах життя.



Більше про досягнення випускників ШУЖ

Галина МАКСИМЧУК:
- ШУЖ — це класно!!! Добре, що є така можливість перш за все самовдосконалитись. Це ноі знайомства і хороші люди. Дуже шкода, що курс триває лише 20 годин... Вдячна за все! Дуже-дуже!



Володимир СРИБЕРКО:
- Хлопці, записуйтесь на ШУЖ — тут багато красивих дівчат, і їхня кількість просто зашкалює!



Ольга ДАНИЛЮК:
- Якщо ви ще вагаєтесь, чи варто йти на ШУЖ, то я вам відповім: бігом беріть гроші, щоб заплатити навчання та проходити співбесіду у Віталія Голубєва, ви не пожалкуєте! Ви зустрінете не лишень цікавих однолітків, але й познайомитесь з видатними людьми сучасної журналістики Рівненщини!



Нагадуємо: запис на навчання у Школі універсального журналіста триває до кінця січня! Початок нового сезону у ШУЖ - 6 лютого. Щоб записатись та отримати детальнішу інформацію, достатньо написати на vg2001@ukr.net.





На правах реклами