Ми у Facebook
30.01.2012, 13:09

Комунальники Рівного розповіли, скільки витратили на боротьбу зі снігом

У розпорядження редакції потрапила відповідь на запит Громадянської мережі "ОПОРА", підписана міським головою Рівного Володимиром Хомком. У відповіді зазначається, скільки техніки було задіяно для прибирання снігу на вулицях міста. І скільки витратили паливно-мастильних та протиожеледних матеріалів.
У відповіді міської влади зазначається, що на прибирання вулиць від снігу було задіяно 6 бригад. У запиті комунальників запитували, скільки було витрачено "на паливо" і "на витратні матеріали", однак у відповіді значаться об’єми витрачених ресурсів, але не вказано, скільки коштів було затрачено на їх придбання. Сподіваємось, така відповідь стала причиною недостатньо точного формулювання питання і недостатнє знання суто мовних нюансів чиновниками комунальної галузі.

У період з 13 до 19 січня 2012 року на розчищенні доріг і тротуарів міста від снігу та обробці протиожеледними матеріалами працювало 16 одиниць техніки: 10 машин обладнаних піскорозкидувальними пристроями, з яких 4 автомобілі МАЗ обладнані відвалами, 2 автогрейдери та 4 трактори для роботи на тротуарах.
За вказаний період використані паливно-мастильні матеріали:
бензин — 560 л
д/п — 2675 л
1722 м куб.
Для посипки доріг використані протиожеледні посипочні матеріали:
пісок — 1121 м куб.
сіль — 429 м куб.
Відсів — 130,5 т


Подаємо вашій увазі копію відповіді.



Нагадаємо, що саме в період початку снігопадів у Рівному портал OGO.ua проводив рейди вулицями міста і контролював роботу комунальних служб.

Звіти про рейди і стан доріг у зазначений період читайте тут.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ