Ми у Facebook
13.02.2012, 17:38

На Рівненщині загинули начальник авіаційно-спортивного клубу та полковник Генштабу України

Юрій Лисицин

Трагедія сталася у Гощанському районі на аеродромі "Воронів".
Повідомлення про трагедію надійшло у міліцію сьогодні в обід. На аеродромі "Воронів" у приміщенні будинку охорони знайшли мертвими 54-річного начальника авіаційно-спортивного клубу Юрія Лисицина та 38-річного полковника з Генштабу Збройних Сил України Андрія Авдєєва.

Зараз на місці пригоди працює слідчо-оперативна група та МНС. Попередня версія загибелі чоловіків - отруєння чадним газом.

Довідка Рівненського авіаспортклубу:
Аеродром "Воронів" знаходиться в Гощанському районі, це в 33 км на схід від міста Рівне, неподалік села Воронів. База аеродрому має розвинуту інфраструктуру. На території розташовані приміщення для проживання спортсменів та гостей, класи для підготовки до стрибків та польотів спортсменів-парашутистів і льотчиків-планеристів.



У розпорядженні клубу є комплекс техніки, що дозволяє здійснювати польоти на початковому етапі навчання, а також маршрутні польоти на планерах. У розпорядженні клубу є планери: Л-13 "Бланік", Jantar Standard, Jantar Standard-2, Jantar standard-3, Лак-12, а також літаки Вілга-35а (для буксирування планерів) та Ан-2 (для стрибків з парашутом).

Гості аеродрому можуть розташуватись на ночівлю в міні-готелі. Також тут є можливість прийняти душ, приготувати їжу, відпочити на березі мальовничого ставка...

Параметри та географічне розтушування аеродрому "Воронів" дозволяють здійснювати стрибки з будь-якими типами парашутів та виконувати всі види польотів на літаках та планерах у всіх напрмках без особливих обмежень повітряного простору.






На правах реклами