Ми у Facebook
27.02.2012, 12:03

Трансляція інтернет-марафону "Віктор Янукович. Два роки умовно" [+Відео]

27 лютого 2012 о 14.00 творче об'єднання "Четверта студія" проведе інтернет-марафон, присвячений підсумкам другого року президентства Віктора Януковича.
Рік тому під час марафону "Віктор Янукович. Рік перший" автори програми просили гостей поділитися своїми враженнями про перші кроки нового Президента.

Цьогоріч авторам цього, здається. недостатньо. Незважаючи на всю насиченість 2011 року, нічого кардинально нового не відбулося. Тепер авторів більше турбує відповідь на питання "Що робити?".

У 2011 році, на думку авторів програми, Віктор Янукович не став іншим. Поява "сім'ї", нові призначення і гучні афери 2011 року були лише продовженням заявленого порядку денного ще в 2010 році.

Єдиною інтригою 2011-го була опозиція. Незважаючи на тушок, ратифікацію Харківських угод і реанімацію старої Конституції, опозиція продовжувала натякати на існування якогось прихованого потенціалу. Міф рухнув і розвіявся разом з нетривалою акцією протесту в день вироку у справі Юлії Тимошенко. Пік був пройдений "без шуму і пилу".

До кінця другого року президентства Віктора Януковича інтриг уже не залишилося. "Ми знаємо все про інструментарій і методи влади і не менше про ресурси та можливості опозиції. У тисячний раз давати оцінку тим чи іншим безглуздо і вже неефективно. Ще менше хочеться витрачати час на вичленення їх подібностей та розбіжностей", - зазначають автори програми.

OGO.ua транслюватиме марафон!


На їхню думку, "всі ці міркування вже не мають ніякого відношення до дійсності. За минулі два роки реальність стала вельми умовним відображенням того, про що міркують в ефірах і в парламенті. Влада умовно виконує норми закону. Опозиція умовно контролює владу. А виборці умовно цьому пручаються.

І саме це наштовхнуло нас на назву марафону - "Віктор Янукович. Два роки умовно".

Під час ефіру ми, звичайно ж, згадаємо все головне, що було в минулому році. Обговоримо найгучніші афери року, судові процеси, "справи сімейні" і громадські, невдачі і декларовані успіхи. Але все це виключно з однією метою - зрозуміти, що робити далі. У першу чергу нам - спостерігачам за цими процесами і тим, кого прийнято називати агресивно мовчазною більшістю".

Інтернет-марафон буде реалізований силами добровольців. За традицією, марафон відбудеться БЕЗ участі політиків.





На правах реклами